nyny 697 Report post Posted June 22, 2020 Hej, Jak w temacie kupię plecionkę 0.2-0.3, 4-6lb, najchętniej coś z YGK albo Varivasa, ważne miękka by była, tylko nowa. Jakieś inne podobnej klasy rónież rozważę, aha żadnych dragonów, mikado nie proponować. Niestety w dwóch moich ulubionych sklepach nie mają na stanie, także może ktoś z forum będzie coś miał. Share this post Link to post Share on other sites
szpaczek23 801 Report post Posted June 22, 2020 Daj z pol godz. Odwiedze przepastne szafy piwnicy i sie cos znajdzie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
matpgt 53 Report post Posted June 22, 2020 mam pline armored 6 lb zielona Share this post Link to post Share on other sites
Tom Rob 3,405 Report post Posted June 22, 2020 Polecam Sunline Siglon 8x pe 0.3 orange.Dla mnie najlepsza obok Light game'a Varivasa. I kupisz ja tu na forum. Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted June 22, 2020 Daj z pol godz. Odwiedze przepastne szafy piwnicy i sie cos znajdzie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Oki czekam :) mam pline armored 6 lb zielona Mam 0.4 i jakoś nie leży mi, ale dzięki za chęci. Polecam Sunline Siglon 8x pe 0.3 orange.Dla mnie najlepsza obok Light game'a Varivasa. I kupisz ja tu na forum. Tak widziałem, jak nie znajdę moich ulubionych to pewnie się do Psulka odezwę :) Share this post Link to post Share on other sites
szpaczek23 801 Report post Posted June 22, 2020 No sie okazalo, ze przepastne sie okazaly skąpe. Znalazlem(jeśli Cie ewentualnie zainteresuje) tylko 0.6 YGK Gesox w pięknym fryzjerskim kolorze[emoji16] sam używam na zmiane z innymi i jestem mega zadowolony. Jest w mojej ocenie albo zawyżona wytrzymałość, albo grubość(choć ciężko ocenić, bo nie ma grubości nigdzie opisanej- jest tylko opis PE i wytrz. 10lb). Nie mniej jest bardzo cienka, miękka i śliska. Wstawiam dla porownania foty z varivasem saltwater 0.3PE 7,5lb(biała-na fotach moze niekoniecznie biala), varivas 8x niebieski 0.6PE, i ww gesox różowy. Praktycznie rożnic użytkowych jesli chodzi o rzuty nie ma(co do minimetra nie mierzyłem), ale wytrzymałość zdecydowanie na plus dla gesoxa. Ww saltwater z wiązonym fluo od varivasa 5lb nigdy nie wytzymała, zawsze pękała pletka a nie fluo(choć deklarowane 2,5 lb więcej). Gesox zawsze wytrzymał, niebieski varivas też, wiec osobiście uważam ze bezsensownie przeplaciłem za salta. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
szpaczek23 801 Report post Posted June 22, 2020 Oki czekam :) Mam 0.4 i jakoś nie leży mi, ale dzięki za chęci. Tak widziałem, jak nie znajdę moich ulubionych to pewnie się do Psulka odezwę :)Się minelismy z postami[emoji3] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted June 22, 2020 @szpaczek23: dzięki, 0.6 mam dużo, interesują mnie moce i grubości jakie podałem, ale super dzięki za chęci. Share this post Link to post Share on other sites
szpaczek23 801 Report post Posted June 22, 2020 @szpaczek23: dzięki, 0.6 mam dużo, interesują mnie moce i grubości jakie podałem, ale super dzięki za chęci.Spoko, sam sie zdziwilem ile 0.6 mam, a ile nie mam slabszych wlasnie[emoji3] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
yffea 1,935 Report post Posted June 22, 2020 YGK Upgrade x4 0.2; 4lb. 100 zł z wysyłką. Oczywoscie nowa. Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted June 23, 2020 YGK Upgrade x4 0.2; 4lb. 100 zł z wysyłką. Oczywoscie nowa. PW Share this post Link to post Share on other sites
wuran 1,418 Report post Posted June 23, 2020 Varivas #0.2 3.5lb ajing master 150 m, oddam za 130 zl z wysyłką Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted June 23, 2020 (edited) Varivas #0.2 3.5lb ajing master 150 m, oddam za 130 zl z wysyłką PW W zasadzie temat można zamknąć, znalazłem na Ibait YGK 0.3 i tego Varivasa też zabieram :) Edited June 23, 2020 by nyny Share this post Link to post Share on other sites
szpaczek23 801 Report post Posted June 23, 2020 PW W zasadzie temat można zamknąć, znalazłem na Ibait YGK 0.3.Którą konkretnie? Bo też musze coś zakupić na zapas;)) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted June 23, 2020 Którą konkretnie? Bo też musze coś zakupić na zapas;)) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka upgrade 4x, mam 5lb i jest super. Share this post Link to post Share on other sites