bartekmaj 8 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Witam Do sprzedania mam wędki MIKADO 1) Inazuma Flash Perch 260, do 20 gram używana kilka razy. Przypadkowo złamałem ok 4-5 cm szczytówki i o tyle kij jest krótszy. Została założona nowa górna przelotka. Cena jak mnie interesuje to 90 PLN 2) Inazuma Flash Zander 270, do 35 gram używana kilka razy. Stan bardzo dobry, brak uszkodzeń, korek zabezpieczony CORK SEAL Cena jak mnie interesuje to 250 PLN SPRZEDANY - roberto_s BEZ REZERWACJI - kto pierwszy ten lepszy. nie wysyłam za pobraniem Do ceny trzeba doliczyć koszt przesyłki. Odbiór osobisty w Warszawie. Edited June 22, 2020 by bartekmaj Share this post Link to post Share on other sites
roberto_s 4 Report post Posted June 22, 2020 Witam, Wezmę zandera na testy, najwyżej wróci na giełdę. Reszta na priv. Share this post Link to post Share on other sites
roberto_s 4 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Witam, Wezmę zandera na testy, najwyżej wróci na giełdę. Reszta na priv. Sorki internet się przywiesił i dwa razy poszło. Edited June 22, 2020 by roberto_s Share this post Link to post Share on other sites
bartekmaj 8 Report post Posted June 22, 2020 Inazuma Flash Zander 270, do 35 gram - sprzedany koledze roberto_s Wieczorem podeślę dane do przelewu Share this post Link to post Share on other sites