SPINKAMION 10 Report post Posted June 21, 2020 Na sprzedaż: 1. TWIN POWER C3000SDH 2011 rok. Kupiony tutaj w stanie bardzo dobrym. Pracował nienagannie. U mnie łowił okonie i pstrągi z kijkiem do 7g. W grudniu zeszłego roku byłem na Ukrainie i był w serwisie moim zdaniem u wirtuoza kołowrotków. Umyty w myjce ultradźwiękowej, profilaktycznie wymienione dwa łożyska i dobrane właściwe podkładki. Wszystko oryginalne części. Smarowany najlepszymi mazidłami SHIMANO. Perfekcyjnie wyregulowane luzy. Stan pozostałych mechanizmów według serwisanta idealny. Byłem przy tym i widziałem całą obsługę. U naszych "serwisantów" jest to raczej niemożliwe. Koszt 40 euro z materiałami i dwie godziny na ciekawe rozmowy. Teraz mogę stwierdzić że pracuje perfekcyjnie. Niejedna Stella mogłaby się zarumienić. Zewnętrznie również w idealnym stanie. Może jakaś ryska mikroskopijna jest do znalezienia. Jedyna uwaga to plastikowa śrubka portu smarowania jest delikatnie zarysowana. Taki już kupiłem od poprzedniego właściciela. Nie ma na nic wpływu. Chciałem wymienić przy serwisie ale musiał bym czekać na śrubkę. Od czasu serwisu leży nie używany i czeka na nowego właściciela. Cały komplet, oprócz oryginalnego pokrowca, w zamian dodaję oryginalny woreczek. Jeszcze długo posłuży i sprawi radość nowemu użytkownikowi. Cena po mistrzowskim serwisie 950 zł z ubezpieczoną przesyłką. 2. Szpula Vanquish 16 C3000. Szpulka w idealnym stanie praktycznie jak nowa z pudełkiem. Nigdy nie łowiła, służyła kilka razy do przewijania linki. Cena 200 zł + 15 przesyłka. Rezerwacje do 1 godziny na pzremyślenie. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Darrek7474 94 Report post Posted June 21, 2020 (edited) Proszę o rezerwację TP Dziękuję odpuszczam. Edited June 21, 2020 by Darrek7474 Share this post Link to post Share on other sites
Wesol 1,630 Report post Posted June 21, 2020 Rezerwa szpulki. Gdzie ewentualnie może odebrać? Share this post Link to post Share on other sites
SPINKAMION 10 Report post Posted June 21, 2020 Inowrocław Share this post Link to post Share on other sites
ehhooo 54 Report post Posted June 22, 2020 Rezerwa tp, na priv proszę o numer telefonu Share this post Link to post Share on other sites
ehhooo 54 Report post Posted June 22, 2020 Zgodnie z ustaleniami zabieram TP Share this post Link to post Share on other sites
SPINKAMION 10 Report post Posted June 22, 2020 Poszedł priv Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Sylwek1981 423 Report post Posted June 22, 2020 Czy ta szpulka pasuje do Twin Powera 2011? Share this post Link to post Share on other sites
SPINKAMION 10 Report post Posted June 22, 2020 Tak pasuje ale z knobem od TP 15 lub Vanquish 16. Posiadam również nowy knob Vanquish 16 do kompletu. Jak jesteś zainteresowany to oddam za 50 zł. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites