Xiaou 250 Report post Posted June 21, 2020 Witam Dziś na giełdę lądują rzeczy które leżą i się kurzą 1. Wędka muchowa Sage LE 9 stóp w czwartej klasie w 2 kawałkach. Akcja Med Fast. Kij w bardzo dobrym stanie. przybrudzony korek i drobne ryski przy uchwycie kołowrotka. W zestawie tuba i paragon. Cena 600 zł z wysyłką po mojej stronie. 2. Buty do brodzenia Taimen na rozmair 43/44. Buty w stanie jak na foto. Jeden rozkleił się podczas suszenia na słońcu. Spokojnie jeszcze posłużą. cena 100zł z wysyłką po mojej stronie 3. Kij muchowy Shakespeare agility fly 10 stop w 3 klasie. Kij użyty 3 razy. Zakupiony w tym roku w sklepie Insel. w zestawie tuba i paragon. Cena 150zł z wysyłką 4. Kołowrotek muchowy z Ali klasa 3/4. Wszystko działa, nie zniszczony. Cena 100zł z wysyłką Zdjęcia: https://photos.app.goo.gl/nUj3cW6jDqnyAi5W7 Rezerwacje na 1h wygasają automatycznie. Możliwa zamiana Sage na inny Kij 9 stopowy w #4 klasie w 4 kawałkach z ewentualną dopłatą w obie strony. Pozdrawiam Mateusz Share this post Link to post Share on other sites
Filip14 847 Report post Posted June 21, 2020 Jeśli mogę zapytać, czemu Sage nie podpasował Ci? Share this post Link to post Share on other sites
Xiaou 250 Report post Posted June 21, 2020 dwa składy tylko i wyłącznie to mi nie pasuje Share this post Link to post Share on other sites
jakubt 3 Report post Posted June 22, 2020 Rezerwacja kołowrotka z Ali do czasu odpowiedzi Jaki to model ? Cena z linką? jeśli tak co to za linka? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Xiaou 250 Report post Posted June 22, 2020 Cena bez linki i podkładu. Nie podlega negocjacji. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites