Baldi 32 37 Report post Posted June 21, 2020 Witam ! Na giełde wystawiam dziś wodery Traper AQUAPRO rozmiar L. Spodnie używane 2 lata , brak przecieków na części goretex w kroku i na szwach. Jedynie skarpety neoprenowe lekko podcierają , tak ze wymagają uszczelnienia klejem lub silikonem. Posiadam już nowa pare wiec ze starymi nie chce mi się bawić w uszczelnianie wiec wystawiam na gielde. Cena jaka mnie interesuje to 150 zł przesyłka po mojej stronie. Wymiary: W pasie 55 Dlugosc nogawki od kroku do pięty 90 Dlugosc całkowita 150 Share this post Link to post Share on other sites
hanz 313 Report post Posted June 21, 2020 Rezerwacja na godzine jeśli mozna. Share this post Link to post Share on other sites
DanekM 616 Report post Posted June 21, 2020 Jak coś to zabiorę na docierkę ;) Share this post Link to post Share on other sites
DanekM 616 Report post Posted June 21, 2020 Minął czas rezerwy. Zabieram Share this post Link to post Share on other sites
Baldi 32 37 Report post Posted June 21, 2020 Godzina Rezerwacji minęła ... Wiec spodnie dla DankaM. Wątek do usuniecia Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites