Tom@son 494 Report post Posted June 20, 2020 Na sprzedaż dwa knoby. Rezerwacja 1 godzina, wygasa automatycznie. Nr 1 - Knob Srebrny - cena 140 zł Ładny aluminiowy knob pasujący idealnie do Daiwy Tournament Force, ale pewnie też do innych Daiw rozmiaru 3000/3500 także. Wystarczy przełożyć łożyska z orginalnego knoba Force do tego i można łowić. Wszystko pasuje idealnie. Srednica knoba - 3 cm Zrobiony z lekkich stopów metali. Stan knoba BDB. Knob bez łożysk Nr 2 - Knob Złoty - cena 110 zł Na sprzedaż knob pasujący do Daiwy Tournamenta Force, Team Daiwa Salt Water 4000 i wyżej. Pewnie do innych większych Daiw też podejdzie. Prosze się sugerować podanymi wymiarami. Jest wykonany z jakiegoś lekkiego stopu, nie jest malowany na złoty, tylko taki to już materiał . Z tego co mierzyłem otwór na trzpień korby ma 4,9 mm Trzpień Daiwy Force ma około 4,8 mm Knob na taki trzpień pasuje idealnie. Srednica knoba to koło 3,8 cm Knob w badb stanie, tylko na śrubce zaślepiającej widoczne ślady odkręcania. Możliwe, że podpasuje także do innych kołowrotków niż Daiwa, ja nie mam takiej wiedzy. Knob bez łożysk Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted June 22, 2020 Obniżka cen knobów. Knob nr 1 - Srebrny - cena 119 zł Knob nr 2 - złoty - cena 99 zł Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted June 28, 2020 Kupując dwa knoby można negocjować ceny. Share this post Link to post Share on other sites