Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Witam. Na sprzedaż mam kilka nieprzydatnych mi drobiazgów.

1. Pas spiningowy SPRO, używany jeden sezon, stan bardzo dobry. Do głównej kieszeni wejdzie pudełko o wym. ok. 20x12 cm. 20 Pln.

2. Kopie woblerów Rapala X-rap 10 cm, z Alli..., pracują poprawnie. Zamówiłem mniejsze, przysłali te. Dla mnie za duże. Mam 9 sztuk, 4 pln/szt.

3. Woblery: Salmo whacky 12 cm, boleniowy Tomka Miernika 9cm, Hunter 5cm. 10 pln/szt.

4. Coś dla dłubacza, ok. 50 szt. skrzydełek do obrotówek. Oddam za 10 pln.

5. 3 pudełka Mikado - 2 dwustronne, coś na podobę Plano. Wym. 22-23x12 cm. 2 nowe, jedno używane, stan bardzo dobry. 20 pln za wszystkie.

6. Kotwiczki zdjęte z woblerów. Różne rozmiary, od 14 do 6. Kilka większych, w rozmiarze chyba 1 lub 2. Jest też kilka kotwiczek dwuramiennych. Kotwice w 90 % nieużywane. Będzie tego łącznie ze 250-300 szt. W tym 10 kotwiczek od rapali original 9 cm. Do tego dorzucam trochę kółeczek. 25 pln za wszystko.

7. 7 używanych pudełek. Stan dobry, jeszcze posłużą. W jednym nawet kilka gum i główek. Oddam za 10 pln.

Odbiór raczej tylko osobisty, Warszawa Tarchomin.

Wziął bym wobler Miernika i pudełka mikado z odbiorem osobistym jeśli kolega wyżej zrezygnuje. Edited by _Junak_

pudełka Mikado i wyślesz pod wskazany adres ja opłacę

poproszę 4, 5, 6, 7,

teraz ogarnąłem wpisy - rozumiem, że tylko 7 mi została.

Gdyby coś jeszcze się zwolniło biorę

Odbiorę osobiści. Proszre o adres i tel na priv.  

Edited by bart74

poproszę 4, 5, 6, 7,

Dobre... Edited by cyprys19

2. Kopie woblerów Rapala X-rap 10 cm, z Alli..., pracują poprawnie. Zamówiłem mniejsze, przysłali te. Dla mnie za duże. Mam 9 sztuk, 4 pln/szt

Poproszę wszystkie

Doczytałem że odbiór osobisty. Jeżeli wyślesz to poproszę jak nie to wobki wolne.pozdrawiam Edited by wojti80

• Create New...