ripper201 3 Report post Posted June 19, 2020 Witam, Pod młotek: 1.St Croix Legend XTREME LXS70LF2. Wędka w stanie sklepowym, nie ma śladów używania. Kupiona w 2019r. kpl. dokumentów- zarejestrowana. Cena 1500 z wysyłką , preferuje odbiór osobisty. 2.Multiplikator Viento w stanie kolekcjonerskim. Jestem drugim właścicielem, pierwszym był mój śp. Ojciec. Kolowrotek był przykrecony do wedki i leżał w futerale. Z tego co mi wiadomo nie był uzywany. Cena jaka mnie interesuje to 620zl z wysyłką. 3.Rączka korba do kolowrotka 3000/3500. Korbke dla przykładu przykrecilem do Force. Korbka używana, posiada kilka mikrorysek. Cena jaka mnie interesuje to 163zl z wysyłką. Jakiekolwiek pytania/propozycje proszę kierować na priv Share this post Link to post Share on other sites
bart74 14 Report post Posted June 19, 2020 Rezerwacja - Czy korba będzie pasować do Certate 3500 0'4 (granatowa) / ewewnt. 3500 Hyper Custom ? Share this post Link to post Share on other sites
ripper201 3 Report post Posted June 19, 2020 Zaraz przymierze do certate bo też ja posiadam ;-) Share this post Link to post Share on other sites
ripper201 3 Report post Posted June 20, 2020 Możliwa również zamiana za patyk na zandera cos w gramaturze +/- 20g. pod gumę z pontonu;-) lub co bardziej wolę, jakiś młynek z kraju wiśni rocznikowo ok. 2000 ;-) daiła/imano ;-) , Może być z moja dopłatą... Jak coś to proszę Panów na priv... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Kaczor Marki 95 Report post Posted June 21, 2020 biorę korbę jak nie poszła Share this post Link to post Share on other sites
ripper201 3 Report post Posted June 21, 2020 Ok , Korbka dla Ciebie reszta priv Share this post Link to post Share on other sites
ripper201 3 Report post Posted June 22, 2020 Proszę zamknąć wystawiam sprzęt na innym portalu aukcyjnym Share this post Link to post Share on other sites