Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Sławek Nikt

Biomaster 4000, verum NCRT 3000 i 2 plecionki z Chin.

Recommended Posts

Cześć wszystkim.

Dziś na giełdzie 4 rzeczy i tak po kolei zgodnie z tytułem ogłoszenia.

1. Shimano biomaster 4000. Kupiony tu na giełdzie jako sprzęt do poprawy/naprawy. Dałem mu drugie życie i komplet nowych łożysk oraz smary. Stan widać na zdjęciach. Rant szpuli w doskonałym stanie. Zapewne będzie kręcił jeszcze przez lata. Cena za ten sprzęt niemal nie do zajechania to 250 zł. Plecionka zostaje u mnie. Wysyłka 12,50 do paczkomatu lub za pomocą Poczty Polskiej paczka48 i wysyłkę za pomocą PP preferuję.

[attachment=671427:biom.jpg]       [attachment=671429:biom1.jpg]

[attachment=671430:biom2.jpg]     [attachment=671431:biom3.jpg]

[attachment=671432:biom4.jpg]

2. Ryobi verum/arctica. Kupiony tu na giełdzie na zapas w zeszłym roku. Nie użyty ani razu. U poprzednika chyba tylko raz. Jedna zbiorcza fotka bo nie dopatrzyłem się żadnych niedoskonałości. Jeszcze na gwarancji. Tani sprzęt na zapas albo do łowienia. Cena za ten całkiem fajny kołowrotek to 140 zł. Wysyłka 12,50 do paczkomatu lub za pomocą Poczty Polskiej paczka48 i wysyłkę za pomocą PP preferuję.

[attachment=671433:verum.jpg]

3. Plecionka kastking mega8. Kupiłem w zeszłym roku 2 szpulki, ale ten rok nie obdarzy wyprawami (druga szpulka też nie użyta ... ) i dlatego ląduje na giełdzie. Dane z opakowania: długość 300 yds czyli chyba 274 m., wytrzymałość 15 lb. Cena za szpulkę 40 zł. Wysyłka 12,50 do paczkomatu lub za pomocą Poczty Polskiej paczka48 i wysyłkę za pomocą PP preferuję.

[attachment=671434:mega8.jpg]

4. Plecionka AGWX9. Kupiona tu giełdzie w zeszłym roku. Powód sprzedaży jak tej powyżej. Dane z opakowania: długość 300 m., 0,10 mm., i 15 lb. Tutaj uwaga. W szpulce brakuje około 90 - 100 metrów czyli zostało około 190 - 200. Taką już kupiłem.  Cena za niepełną szpulkę 25 zł. bo chyba tyle zapłaciłem. Wysyłka 12,50 do paczkomatu lub za pomocą Poczty Polskiej paczka48 i wysyłkę za pomocą PP preferuję.

[attachment=671435:agwx9.jpg]

Sprzedaję dokładnie to co na fotografiach. Zasady jak zawsze takie same czyli rezerwa na godzinkę jak zawsze możliwa. Uprzejmie proszę o nie branie udziału przez kolegów, którzy mnie wystawili do wiatru ... To tyle i zapraszam.

Edited by Sławek Nikt

Niestey na chwilę obecną nie mam możliwości zważenia także proszę opierać się na danych z neta.

Poproszę o rezerwację na tę godzinę. Czy stopka jest pęknięta? Na ostatnim zdjęciu coś widać. Chcę się upewnić. Jaki to model/rocznik?
Chcę poszukać danych w necie.

Jaki rozmiar ryobi?

Jest napisane w tytule ogłoszenia i i samym ogłoszeniu. 3000.

Zabieram kołowrotek

Dziękuję za zakup. Priv.

Poproszę o rezerwację na tę godzinę. Czy stopka jest pęknięta? Na ostatnim zdjęciu coś widać. Chcę się upewnić. Jaki to model/rocznik?
Chcę poszukać danych w necie.

Jak widzisz biomka zabiera kolega Czarek. NIC NIE JEST USZKODZONE !!! Gdyby było napisałbym o tym !

Chętnie wezmę plecionki (obie) jeśli byłby możliwy odbiór w W-wie / okolicy.

Tak jest taka możliwość. Odpisałem na priv.

Edited by Sławek Nikt

Plecionki sprzedane. Jeśli kolega @bart74 nie odbierze tych 2 sztuk tak jak zadeklarował to oczywiście mogą powędrować do Ciebie jeżeli jeszcze będziesz zainteresowany. Edited by Sławek Nikt

Witam

Wezme Ryobi jezeli jest dostepny. Poprosze dane na priv.

Pozdrawiam

Witam

Wezme Ryobi jezeli jest dostepny. Poprosze dane na priv.

Pozdrawiam

Dziękuję za zakup. Priv.

Edited by Sławek Nikt

Sign in to follow this  

• Create New...