elpojo 230 Report post Posted June 19, 2020 Witam, Do sprzedania tytułowy multik, stan techniczny i wizualny bardzo dobry. Nigdy nie zaliczył porządnego łowienia, kilkanaście wypadów na okolicznej żwirowni, kilka ryb na koncie. Zakupiony z myślą o nauce casta. W zestawie pełen komplet fabryczny: pudełko, papierki + pokrowiec neoprenowy. Cena 460zł w tym paczkomat lub PP. Oferty w wątku, rezerwa 1h wygasa automatycznie. [attachment=671378:IMG-20200610-WA0021.jpg] [attachment=671379:IMG-20200610-WA0022.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Woblery Emillo 17 Report post Posted June 19, 2020 witam.Kiedy multik był zakupiony? jest jeszcze na gwarancji? Share this post Link to post Share on other sites
pmiszk1 1,010 Report post Posted June 19, 2020 (edited) ... Edited June 19, 2020 by pmiszk1 Share this post Link to post Share on other sites
elpojo 230 Report post Posted June 19, 2020 Około 2 lata temu, gwarancji brak Share this post Link to post Share on other sites
hvast87 445 Report post Posted June 19, 2020 To nie chińczyk z alli czasem? Share this post Link to post Share on other sites
HaDe 4,997 Report post Posted June 19, 2020 A czym się różni Tatula z Chin od tej z polskiej dystrybucji (poza gwarancją, której w tym przypadku nie ma)? Share this post Link to post Share on other sites
elpojo 230 Report post Posted June 19, 2020 To nie chińczyk z alli czasem? Będąc skuplatnym, Tajwańczyk Share this post Link to post Share on other sites
drChlubicz 62 Report post Posted June 19, 2020 miałem 3 tatule zostały 2, wszystkie made in Taiwan, dwie moje kupione na ali, w porównaniu z tatulą kolegi kupioną u nas - ganc to samo. Gdyby nie to że mam SV to bym ją łykał, a tak wziąłem sam kij ;) Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 20, 2020 Wezmę Tatulę ale proszę o numer telefonu na pw bo muszę z tobą najpierw pogadać. Pozdrawiam. Mietek. Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 24, 2020 Czy wysłałeś już Tatulę kolego? Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 25, 2020 stan techniczny i wizualny bardzo dobry. Właśnie przyszła przesyłka. Bez komentarza ja odpuszczam. Share this post Link to post Share on other sites
cast64 38 Report post Posted June 25, 2020 Czyżby Mieciu mina? Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 25, 2020 (edited) Czyżby Mieciu mina? Już druga w tym miesiącu. Dla tego trzeba kupować za pobraniem.Tylko szkoda czasu. Edited June 25, 2020 by MietekK Share this post Link to post Share on other sites
Sławek77 637 Report post Posted June 25, 2020 Czyżby Mieciu mina? Już druga w tym miesiącu. Dla tego trzeba kupować za pobraniem.Tylko szkoda czasu. Coś da że za pobraniem? Ja parę dni temu wysyłałem 2 razy użyty kołowrotek a oglądałem go, kręciłem kilkanaście razy i sprawdzałem czy wszystko ok żeby czasem kupujący nie miał pretensji do mnie... Ale to już chyba raczej chodzi o charakter. Share this post Link to post Share on other sites
hvast87 445 Report post Posted June 25, 2020 Nic nie da bo przed otwarciem paczki jeśli kurier pozwoli trzeba zapłacić. :) Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 25, 2020 Nic nie da bo przed otwarciem paczki jeśli kurier pozwoli trzeba zapłacić. :) Kurier który obsługuje mój rejon już mnie zna i nie robi problemów . Share this post Link to post Share on other sites
MietekK 36 Report post Posted June 25, 2020 Coś da że za pobraniem? Ja parę dni temu wysyłałem 2 razy użyty kołowrotek a oglądałem go, kręciłem kilkanaście razy i sprawdzałem czy wszystko ok żeby czasem kupujący nie miał pretensji do mnie... Ale to już chyba raczej chodzi o charakter. O czyj charakter ? Mam nadzieję że nie o mój . Share this post Link to post Share on other sites
Sławek77 637 Report post Posted June 26, 2020 O czyj charakter ? Mam nadzieję że nie o mój . No przecież że sprzedającego Share this post Link to post Share on other sites
cast64 38 Report post Posted June 26, 2020 (edited) Też tak myślałem,bo od Mietka kupiłen używaną daiwe też 2- letnią,było napisane stan bdb a stan był sklepowy.Byłem pozytywnie zaskoczony,to jest charakter i skromność sprzedającego. Edited June 26, 2020 by cast64 Share this post Link to post Share on other sites