Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
luk_gda

Major Craft Solpara, DAM Microflex, Daiwa Ninja 2500a + EGI Metal

Recommended Posts

Cześć,

sprzedam przedmioty z listy poniżej. Rezerwacja 1h w wątku. Do cen należy doliczyć koszty przesyłki wg. cennika PP. Wysyłka wędek w plastikowej tubie.

1. DAM Microflex 2.3m 3-15g / 190PLN

Kupiony dwa lata temu, na jednym z kilku pierwszych wypadów strzeliła szczytówka. W ramach gwarancji dostałem nową, w międzyczasie kupiłem inny sprzęt i ten leży w szafie. W komplecie pokrowiec (od 2-10 g., od tej gdzieś posiałem). Kij posiada delikatne ślady użytkowania (zarysowanie na piance - foregrip, jak na foto).

2. Major Craft Solpara SPX-T682AJI / 300PLN

Kij kupiony stacjonarnie u @Marcys w październiku 2019, u mnie łącznie może 15h nad wodą, stan idealny. Ciekawy szybki kij 0.6-10g z blankiem 5lb, bardzo dobrze trzyma rybę, pod większą sztuką idzie w pełną parabolę. Kij opisany poprawnie, najbardziej komfortowo łowiło mi się w zakresie 4-8g łącznej masy przynęty. Dół zakresu IMO startuje od 2g + Keitech 2", góra opisana precyzyjnie. 

3. Kołowrotek Daiwa Ninja 2500a + EGI Metal / 160 PLN

Kołowrotek w bardzo dobrym stanie, z małym zadrapaniem tyłu (jak na foto). Kupiony w lutym 2019 (paragon w komplecie), więc jeszcze na gwarancji. W komplecie kartonik, wszystkie papiery, dodatkowa szpula z nawiniętym podkładem pod plecionkę. Na głównej szpuli świeży EGI Metal PE0.5, spokojnie 110-120m.

Odbiór osobisty w Gdańsku i okolicach.

Jeśli potrzeba dodatkowych zdjęć - priv.

• Create New...