Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Flame

Casty, linka muchowa, muchy, pilkerki, salmo

Recommended Posts

Cześć, sprzedam:

1.  2 nowe casty:

·      ACE HAWK 2.1m M/ML. 2 szczytówki 4-12 i 6-15g.

·      ACE HAWK 1.8m UL/L. 2 szczytówki 0,5-4 i 2-6g.

Kije bardzo ładnie wykonane, proste z równo ułożonymi przelotkami.

Sprzedaję tylko dlatego, że padła na pysk opcja lekkiego castingu.

Cena kolejno 165 i 150 zł + wysyłka kurierem w tubie 20 zł. Za dwa łącznie 300 zł + wysyłka

2. Muchy szczupakowe od 10 do 15 cm. 23 sztuki w tym 2 tubki. Wszystko na hakach Akita lub Gamakatsu, część używana. Cena 100 zł w tym wysyłka paczkomatem.

3. Zestaw na egipską skałę, który miał mi w tym roku pomóc wytrzymać 2 tygodnie nad morzem czerwonym, ale wiadomo ... nie pykło. Wszystko nowe.

Od lewej góra w dół: Hunthouse Sayoris - 14cm, 30g - 25zł, Kingdom - 10cm, 13g - 18zł, Evercatch - 10,6cm, 13g - 16zł, Proleurre Popper - 12.5cm, 40g - 15zł. Od prawej dół w górę: Pilker QXO - 6cm, 14g - 6zł, Pilker QXO - 8cm, 30g - 8zł, Pilker LQCRWOC - 7,5cm, 40g - 9 zł, Pilker SAMOLLA - 6cm, 20g - 9 zł, Wobler bezsterowy 7 cm (bonus do całości). Za całość 85 zł + 15 paczkomat

4. Linka muchowa SCIENTIFIC ANGLERS MASTERY XPS DT5F w kolorze Sunset. Używana, jedna strona przebarwiona, ale ponieważ to DT to można zmienić strony. Nie ma pęknięć i uszkodzeń. To najlepsza linka DT jaką miałem, ale sprzedałem SLT w piątej klasie i linka się już nie przyda. Cena 80 zł + 15 paczkomat.

5. Błystka obrotowa SG z chwostem z flasha. Nowa - 15 zł + 15 paczkomat.

6. Salmo Frisky 7 cm, pływające, nowe, bez kotwic. 17 zł sztuka lub 110 zł za 7 sztuk + 15 paczkomat

Gdyby się muchy ostały, albo ktoś miał na sprzedaż coś podobnego to proszę o kontakt

Wędka już po pierwszych testach. Można już machać od 2 gr + gumka. Komfort nie najlepszy ale na upartego daje radę.
Dziękuję Przemek.

[quote name="MietekK" post="2774812" timestamp="1592655366"]
Wędka już po pierwszych testach. Można już machać od 2 gr + gumka. Komfort nie najlepszy ale na upartego daje radę.
Dziękuję Patryk.[/quote

Przepraszam pomyliłem imię z innego tematu. Edited by MietekK

• Create New...