drag 2,275 Report post Posted June 17, 2020 Dzień dobry. Na sprzedaż posiadam zegarek który jak najbardziej może uchodzić za wędkarski,bo jeżdził na ryby ;) A poważnie-Casio G-Shock GG-1000-1A.Kupiłem go jako używanego.Po zakupie wymieniłem bezel ponieważ w jednym miejscu był delikatnie przytarty i nie podobało mi się to.Dokupiłem także inny oryginalny pasek od innej wersji kolorystycznej.Pasek ten jest widoczny na zdjęciu i dodaję go do zegarka w cenie.Na nim także fajnie się prezentuje.Cena samego nowego paska i bezela to ok 130 PLN.Zaraz po zakupie czyli ok.półtora miesiąca temu dałem nowe baterie(zegar ma dwie) Zegarek jak widać na zdjęciu pochodzi z dystrybucji Zibi,ma wszystkie papiery,pudełko i podstawową 3-letnią gwarancję przedłużoną o 3 lata.Jest więc na gwarancji do pażdziernika 2024. Za zegarek poproszę 529 PLN.Wysyłka kurierem DPD jest wliczona w cenę.Oferta aktualna do soboty,potem sikor leci na alledrogo,z wyższą oczywiście ceną. Rezerwa możliwa na godzinkę na poczytanie.Nic jej nie kasuje. Powód sprzedazy-zegarek jest świetny i nie sprzedawałbym go ale nie zdzierżyłem i kolejny którego zakup był planowany na póżniej już jedzie :D .To po prostu taka sama szajbka jak ze sprzętem wędkarskim :) Pozdrawiam i zapraszam,Andrzej. [attachment=671013:sikorg1_Easy-Resize.com.jpg] [attachment=671014:sikorg2_Easy-Resize.com.jpg] [attachment=671015:sikorg3_Easy-Resize.com.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
JakPot 16 Report post Posted June 17, 2020 Hej, rezerwa do odpowiedzi na priv. Share this post Link to post Share on other sites
dober 18 Report post Posted June 17, 2020 Gdyby coś nie poszło to biorę. Share this post Link to post Share on other sites
JakPot 16 Report post Posted June 18, 2020 Hej, rezerwa do odpowiedzi na priv. Wolne, odpuszczam Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted June 23, 2020 Koledze dober podziękuję.Niemal tydzień na podjęcie decyzji to trochę długo. Nowa cena aktualna do jutra wieczór-499 PLN. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 23, 2020 Szkiełko bez rys ? Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted June 23, 2020 Na tyle ile jestem w stanie ocenić czyściutkie.Jak chcesz to po pracy mogę Ci zrobić dokładniejsze fotki i podesłać na telefon. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 23, 2020 Jednak muszę odpuścić chociaż okazja jest niewątpliwa. Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted June 23, 2020 Spoko :) Share this post Link to post Share on other sites