Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Dzień dobry.

Na sprzedaż posiadam zegarek który jak najbardziej może uchodzić za wędkarski,bo jeżdził na ryby ;)

A poważnie-Casio G-Shock GG-1000-1A.Kupiłem go jako używanego.Po zakupie wymieniłem bezel ponieważ w jednym miejscu był delikatnie przytarty i nie podobało mi się to.Dokupiłem także inny oryginalny pasek od innej wersji kolorystycznej.Pasek ten jest widoczny na zdjęciu i dodaję go do zegarka w cenie.Na nim także fajnie się prezentuje.Cena samego nowego paska i bezela to ok 130 PLN.Zaraz po zakupie czyli ok.półtora miesiąca temu dałem nowe baterie(zegar ma dwie)

Zegarek jak widać na zdjęciu pochodzi z dystrybucji Zibi,ma wszystkie papiery,pudełko i podstawową 3-letnią gwarancję przedłużoną o 3 lata.Jest więc na gwarancji do pażdziernika 2024.

Za zegarek poproszę 529 PLN.Wysyłka kurierem DPD jest wliczona w cenę.Oferta aktualna do soboty,potem sikor leci na alledrogo,z wyższą oczywiście ceną.

Rezerwa możliwa na godzinkę na poczytanie.Nic jej nie kasuje.

Powód sprzedazy-zegarek jest świetny i nie sprzedawałbym go ale nie zdzierżyłem i kolejny którego zakup był planowany na póżniej już jedzie :D .To po prostu taka sama szajbka jak ze sprzętem wędkarskim :)

Pozdrawiam i zapraszam,Andrzej.

[attachment=671013:sikorg1_Easy-Resize.com.jpg] [attachment=671014:sikorg2_Easy-Resize.com.jpg]

[attachment=671015:sikorg3_Easy-Resize.com.jpg]

Koledze dober podziękuję.Niemal tydzień na podjęcie decyzji to trochę długo.

Nowa cena aktualna do jutra wieczór-499 PLN.

Pozdrawiam.

Na tyle ile jestem w stanie ocenić czyściutkie.Jak chcesz to po pracy mogę Ci zrobić dokładniejsze fotki i podesłać na telefon.

• Create New...