scOOtt 267 Report post Posted June 16, 2020 Kolega szuka dolnika lub samej przelotki - pierwszej, tej największej od Microflex. Share this post Link to post Share on other sites
kineret 222 Report post Posted June 16, 2020 nowa, identyczna przelotka. 30zł + PP Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted June 16, 2020 (edited) Dokładnie od jakiego mikrofleksa ten dolnik ma być ???? .... bo mam jakiś Edited June 16, 2020 by miramar69 Share this post Link to post Share on other sites
mariuszek91 46 Report post Posted June 16, 2020 Mam dolnik do Microflexa 1-7g 198cm nówka sztuka 2 razy na rybach ponieważ zgubiłem górny skład w drodze do domu. ;) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted June 16, 2020 mam dolnik od 198cm MICROFLEXA 2-10gr Share this post Link to post Share on other sites
scOOtt 267 Report post Posted June 17, 2020 Dolnik w zasadzie bez różnicy, od której wersji bo one chyba są te same. Kolega potrzebuje naprawić pierwszą przelotkę w wersji 1.9 cw 3-15. Kolego @kineret poszedł priv Share this post Link to post Share on other sites
"Paweł" 798 Report post Posted June 18, 2020 Mam dolnik do Microflexa 1-7g 198cm nówka sztuka 2 razy na rybach ponieważ zgubiłem górny skład w drodze do domu. ;) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ale jak ?!?!?!? jak można zgubić jeden skład wędki ???!? :):):)::):):):):) Share this post Link to post Share on other sites
scOOtt 267 Report post Posted June 18, 2020 Temat w trakcie realizacji z kolegą @kineret Share this post Link to post Share on other sites
mariuszek91 46 Report post Posted June 18, 2020 A było to tak... Łowiłem sobie na małej rzece w swojej okolicy z kajaka wędkarskiego, okonki ładnie brały bez przyponu w pewnym momencie branie i obcinka szczupaka nie wiązałem na nowo agrafki tylko odstawiłem za siebie wędke bez plecionki w przelotkach w uchwyt. I zacząłem łowić drugą wędką z przyponem stalowym za szczupakiem. Po jakimś czasie szczupaka nie udało się złapać decyzja o powrocie do domu. Płyne sobie spowrotem w niektórych miejscach było wąsko musiałem zaznaczyć o trzcinę górnym składem i musiała wypaść. Wyciągam na brzeg kajak patrzę nie mam rozglądam się nie leży nic na ziemi. I tak to było ;) Najprawdopodobniej musiałem w którymś miejscu blisko trzciny zaznaczyć i się wysunęła. ;) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
klosskuba 113 Report post Posted June 20, 2020 Ja tam, jak łowię sam to nic się złego nigdy nie dzieje, nic nie gubię, nie niszczę itp. Ale jak jadę na ryby z kolegami, a jeszcze na nockę, oooo to bywa grubo. Share this post Link to post Share on other sites
scOOtt 267 Report post Posted June 25, 2020 Fantastyczne opowieści Panowie :) A temat został zrealizowany z @kineret - dziękuję. Temat można zamknąć. Share this post Link to post Share on other sites