Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Krzysiek_W

Szukam frajera do spłaty moich długów...

Recommended Posts

Myślę, że nazwy partii są tak negatywnie nacechowane, że nie warto w to brnąć dla higieny dyskusji i postulowanego przez Sławka końca offtopa oraz ponieważ wątek dosyć się już nasycił tematem. Pewna umowność pojęć funkcjonuje i już się co do tego zgodziliśmy, etykietowanie nic tu wnosi. Zwłaszcza, że duża partia uważana u nas powszechnie za prawicę, łączy programowo i ideologicznie wartości prawicowe z lewicowymi dosyć spójnie. Nazwanie ich partią lewicową wobec tych, które za lewicę powszechnie uchodzą, jest bez sensu.

Pozdrawiam

Grzesiek

Do listy bogatych frajerów, z biednych krajów dołączyli Cypryjczycy. Jeśli komuś umknęło, to w weekend depozytariusze Cypryjskich banków zostali  złupieni  , w majestacie prawa.  Dosłowny i niemanipulowany cytat z blogu R.Gwiazdowskiego :

" Pakiet „ratunkowy” polega na tym, że prawie 6 mld euro zajebali Cypryjczykom z kont bankowych".

Cały wpis dostępny:

http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=1212

http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=1213

widziałem wczoraj w newsach..... masakra jakaś, będzie pewnie jakiś bunt prędzej czy pózniej...

widziałem wczoraj w newsach..... masakra jakaś, będzie pewnie jakiś bunt prędzej czy pózniej...

A u nas partia rzadzaca prze do € jak cma do ognia. Ciekawe co teraz wymyslą spin doktorzy zeby przekonac słoiki z Lemingradu?

Edited by andrew

Z regulaminu jerkbait.pl

4. (...)  Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej (...) 

Wątek zamykam, z tego co widzę to trzeba to było zrobić wcześniej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...