RUDI75 742 Report post Posted April 28, 2020 Najmocniej wszystkich przepraszam. Woblery dziś do wszystkich co zapłacili lecą. Do reszty zainteresowanych wyślę wiadomości. Share this post Link to post Share on other sites
pit1982 1,203 Report post Posted April 30, 2020 A co z moim zwrotem pieniędzy Myślałem że dogadaliśmy się a nadal zwrotu nie dostałem! Share this post Link to post Share on other sites
PLnK 418 Report post Posted May 3, 2020 (edited) <...> spam Edited May 3, 2020 by Jano Share this post Link to post Share on other sites
pit1982 1,203 Report post Posted May 9, 2020 Witam czy kolega zwróci mi w końcu pieniądze bo zaczyna być to śmieszne Dostałem wiadomość iż napewno do środy dostanę zwrot a dziś już sobota Share this post Link to post Share on other sites
Bany 8 Report post Posted May 12, 2020 Dziś 12 mają a wobków nadal nie widać. Co za los. Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted May 13, 2020 Dziś 12 mają a wobków nadal nie widać. Co za los. Nie rozumiem Was, ten zawodnik miał już tyle wpadek a WY nadal u niego kupujecie :D :D :D . Share this post Link to post Share on other sites
maykel 471 Report post Posted May 13, 2020 Ja nie rozumiem dlaczego nadal konto nie zostało zbanowane przez administrację? Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted May 13, 2020 Ja nie rozumiem dlaczego nadal konto nie zostało zbanowane przez administrację? To nie jest raczej powód do zbanowania konta. Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted May 13, 2020 (edited) Ja nie rozumiem dlaczego nadal konto nie zostało zbanowane przez administrację? Bo admini nie ingerują w transakcje? Z Regulaminu Giełdy: 11. Administrator/właściciel portalu jerkbait.pl nie ponosi żadnej odpowiedzialności związanej z transakcjami przeprowadzanymi na portalu (udostępnia jedynie miejsce do ogłoszeń). Za treść ogłoszeń odpowiedzialność ponosi osoba, która je zamieszcza. Edited May 13, 2020 by popper Share this post Link to post Share on other sites
maykel 471 Report post Posted May 13, 2020 Panowie oczywiście, ale jak dana osoba, któryś raz z kolei robi takie akcje, nie zasługuje na udział w koleżeńskiej giełdzie. Share this post Link to post Share on other sites
Piotr.B 550 Report post Posted May 13, 2020 I to ile już lat to trwa. Przeprosiny, obiecanie poprawy a później znowu to samo-to przypomina alkoholizm. Ja też miałem niemiłą okazję zrobić kiedyś interes i żałowałem, szkoda nerwów. Kolega strzela sobie w stopę i to się samo zemści na nim. Sory za off topic ale przypomniała mi się sytuacja z przeszłości i musiałem ją skomentować Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted May 14, 2020 I to ile już lat to trwa. Przeprosiny, obiecanie poprawy a później znowu to samo-to przypomina alkoholizm. Ja też miałem niemiłą okazję zrobić kiedyś interes i żałowałem, szkoda nerwów. Kolega strzela sobie w stopę i to się samo zemści na nim. Sory za off topic ale przypomniała mi się sytuacja z przeszłości i musiałem ją skomentować No i to powinno dać wszystkim kupującym do myślenia :D :D :D . Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted May 14, 2020 A może kupować z zapłatą za pobraniem? Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted May 14, 2020 A może kupować z zapłatą za pobraniem?Czekaj tatka latka, będziesz czekał łaskawie na przesyłkę nie wiadomo ile? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted May 14, 2020 (edited) :) Edited May 14, 2020 by popper Share this post Link to post Share on other sites