niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 24, 2020 Witam serdecznie sprzedam pijawki zonkery. Wykonanie mustad hak 1. Zonkery świetnej jakości. Jeżynka kura Metz. Dostępne gr.: 1.5 gr 10 sztuk 2 gr. 5 sztuk 3 gr. 10 sztuk 4 gr. 10 sztuk Pijawki z Gumy 6 cm dostępne na koraliku złotym, srebrnym, fluo Orange, czarnym po 5 sztuk. Hak hends rozmiar 6 . Główka wolfram 5.5 mm. Haki mam część na zadzioaroch i bez zadzioaroch najwyżej trzeba będzie podoginać w razie pytań zapraszam na priv. Bardzo uniwersalne przynęty sprawdzające się praktycznie na każdej wodzie. Lubiane przez pstrągi okonie, klenie. Pozdrawiam Piotrek. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 24, 2020 Jeśli chodzi o wysyłkę preferuje paczkomat lub ewentualnie kurier dpd, 12 lub 14 PLN. Na pocztę bardzo trudno się dostać. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
mihou 15 Report post Posted March 24, 2020 hej Piotr nie widzę cen? Albo juz ta zdalna praca całkowicie mnie odmóżdżyła ;) Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted March 24, 2020 Zonker 4g, 3g. Pijawki pod sztuce z koralika. Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 24, 2020 Ło nota 6 PLN sztuka zonki i pijawki Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 24, 2020 Zonker 4g, 3g. Pijawki pod sztuce z koralika.Zonkery po sztuce? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted March 24, 2020 Tak Share this post Link to post Share on other sites
bob74 656 Report post Posted March 25, 2020 2gr, 3 gr 2x, 4gr1 szt poproszę sierści Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 25, 2020 Dostępne również 8 semeczki na koralikach jak wyżej. Hak świetny rozmiar większy numer 4. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Rodzynek 2 Report post Posted March 25, 2020 Poproszę pijawki na główce srebrnej i czarnej na hakach 6 po 2 sztuki z rodzaju, na hakach 4 po jednej i po 1 zonkerze z każdej gramatury (razem wszystkiego 10 sztuk). Haki mogą być z zadziorem, kurier DPD. Share this post Link to post Share on other sites
lukanio 28 Report post Posted March 25, 2020 Cześć, # pijawki 6cm po 1szt z koralika # zonkery po 1szt 1.5g / 2g / 3g poproszę wysyłka DPD, dane na priv Share this post Link to post Share on other sites
troutmaniacs 21 Report post Posted April 1, 2020 Zonker i pijawka 4 g jeszcze dostępne ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted April 1, 2020 Jest wszystko Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
troutmaniacs 21 Report post Posted April 1, 2020 To dwa zonkery i dwie pijawki. Reszta priv. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
mikołajczanin 1 Report post Posted April 2, 2020 Jeśli jeszcze są to poproszę pijawki na hakach nr 6 z zadziorem: - złoty 1szt. - fluo orange 2szt - czarnym 2szt. Wysyłka do paczkomatu Share this post Link to post Share on other sites
SkrewUp 2 Report post Posted April 2, 2020 # pijawki 6cm po 2 szt z koralika 2g # zonkery po 1szt 1.5g / 2g / Share this post Link to post Share on other sites
xjakub 7 Report post Posted April 4, 2020 Zostało jeszcze coś? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
atomic 9 Report post Posted April 6, 2020 Czy masz jeszcze coś dostępne? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted April 6, 2020 Tak mam dużo zapraszam na priv Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites