Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Fishing Center

SKLEP INTERNETOWY FISHING CENTER - gotowe wędki z pracowni

Recommended Posts

Za taka reklamę masz 15 procent rabatu .Panowie z FC  czy nie zasłużył. 

Tylko 15..... :(

Żeby nie było. Mam też wędki od Pstrągmana, Yglo, Gucia i parę gotowców  :P

Za taka reklamę masz 15 procent rabatu .Panowie z FC  czy nie zasłużył. 

A Ty dostałeś honorowe obywatelstwo od Hellady? a może tantiemy od Kazantzakisa ?

A Ty dostałeś honorowe obywatelstwo od Hellady? a może tantiemy od Kazantzakisa ?

Spokojnie Sławomir prawdziwa cnota krytyki się nie boj .Ja żadnej wędki od firmy FC nie posiadam i nigdy nie posiadałem wiec się o nich nie będę wypowiadał . Mailem przyjemności rozmawiać z synem właściciela rzeczonej firmy . Ale się nie skusiłem .    Jeśli dobrze robią swoja robotę to będą klienci .Bawi mnie jak ktoś śpiewa do szafy i tyle

Edited by GREK

Również mam ten model z FC i podzielam twoją opinię

Oglądałem ten kijek w FC,był świetny,ale ze względów finansowych kupiłem tu na forum używany z innej pracowni.Co mogę powiedzieć,nie jestem zadowolony... Ten z FC był idealnie wywaźony,uzbrojony w normslne duże przelotki,mega.Mój leci na pysk mimo malutkich przelotek....

Pytanie do FC:

Szukałem na stronie blanku Justace SSL..MSUL i nie mogę znaleźć.. To wklejka. Czy już ich Panowie nie macie w ofercie?

Pozdrawiam.

Sławek.

Pytanie do FC:

Szukałem na stronie blanku Justace SSL..MSUL i nie mogę znaleźć.. To wklejka. Czy już ich Panowie nie macie w ofercie?

Pozdrawiam.

Sławek.

Mamy informację od producenta, że już niestety będą niedostępne. Natomiast mamy w pracowni po jednym blanku :-)

Taką informację znalazłem na forum rodbuilding.org:

New Product # Discontinued Product #
IMMC68M XMB783
IMMC72M XMB843
IMMC72MH XMB844
IMMC73H XMB874.5
IMMC76H XMB944.5
IMMC76M XMB903
IMMC76MH XMB904
IMMC76XH XMB905
IMMC73ML XMB873

New Product # Discontinued Product #
IMMS68ML XSB782
IMMS68M XSB783
IMMS68MXF XSB802.75
IMMS610M XSB823
IMMS610MXF XSB822.5
IMMS72ML XSB842
IMMS72M XSB843

ST 1002-2(HM) Czy ten blank jest na stanie i czy mogli byście porównać go do tego
ST 1002-2(IM)?

Firma z tradycjami która powstawała jak połowa tego forum robiła siku w majtki i to w czasach gdzie jeszcze "wędkarstwo nie było modne". Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i nastawienie na klienta bez nadmiernej pazerności na zarobek.

Firma z tradycjami która powstawała jak połowa tego forum robiła siku w majtki i to w czasach gdzie jeszcze "wędkarstwo nie było modne". Bezproblemowy kontakt, fachowa obsługa i nastawienie na klienta bez nadmiernej pazerności na zarobek.

Jaki był cel tej wypowiedzi?

Zwłaszcza jej pierwszego zdania, sformułowanego w tonie protekcjonalnym i lekceważącym wobec "połowy tego forum"?

• Create New...