Castpol 33 Report post Posted March 24, 2020 Macie na stanie blank SP 720 Share this post Link to post Share on other sites
Fishing Center 75 Report post Posted March 24, 2020 Blank SP720 jest dostępny. Zapraszamy Share this post Link to post Share on other sites
czarny1 312 Report post Posted March 24, 2020 Po co panowie ta dyskusja jak ktoś chce to kupi jeśli nie to nie . Tak na poważnie jeśli jest dobry blank a wykonawca nic nie spieprzy to mamy dobra wędkę . Natomiast jeśli klient chce rękojeści w wędzisku 3.2, 30 cm przelotki v a ma służyć na morska troć ,to taki fachowiec ma go poinformować ze to nie tak . Na tym portalu często ludzie słusznie powtarzają wędka z pracowni tak ale musisz miedzic czego chcesz .a pracownia ma korygować błędy w myśleniu klienta ,Jak z tym wszystkim jest to widać na giełdzie . a dlaczego zakładasz, że na giełdzie ladują tylko nieudane egzemplarze? Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 24, 2020 I tak wszystkich łącza ryby bez względu na to czym łowią AMEN .Ja wczoraj polowałem na troć zmarzłem .lodowaty wiatr .niby słonce , łowiłem wędka kupiona na tym portalu według mnie wędka zpartaczona idzie do poprawy ale dotrzeć nie może sam blank jest świetny ale zbyt mocny . Zapomniałem dodać przelotki alconite ale nie to jest problemem . Może być spartolona przez pracownię, która może musiała słuchać życzeń klienta, natomiast klient nie miał pojęcia czego dokładnie chce od kija. Rzeczowy rodbuiler jak się zna na rzemiośle i jeszcze łowi ryby to wie jaki blank ubrać i do czego ma służyć. Ostatnio zbroję kije u takiego Gościa, który jeszcze mnie ubogaca swoją wiedzą sprzętową, wie jaki blank wybrać pod łowy. Jak klient jest laik, jeszcze jest uparty i nie będzie słuchał uwag to już wychodzi gniot, który może krążyć po giełdzie. Share this post Link to post Share on other sites
gończy 29 Report post Posted March 24, 2020 Rzeczowy rodbuiler jak się zna na rzemiośle i jeszcze łowi ryby to wie jaki blank ubrać i do czego ma służyć. Ostatnio zbroję kije u takiego Gościa, który jeszcze mnie ubogaca swoją wiedzą sprzętową, wie jaki blank wybrać pod łowy. Jak klient jest laik, jeszcze jest uparty i nie będzie słuchał uwag to już wychodzi gniot, który może krążyć po giełdzie. Nic dodać nic ująć :) Share this post Link to post Share on other sites
GREK 27 Report post Posted March 24, 2020 a dlaczego zakładasz, że na giełdzie ladują tylko nieudane egzemplarze? Wiesz jak masz zajebista wędkę to nawęd jak z niej nie korzystasz to i tak nie chcesz się jej pozbyć .A przypadki są po to zęby podkreślać regułę. Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted March 24, 2020 Wiesz jak masz zajebista wędkę to nawęd jak z niej nie korzystasz to i tak nie chcesz się jej pozbyć .A przypadki są po to zęby podkreślać regułę. Goniłeś kiedyś króliczka? Share this post Link to post Share on other sites
czarny1 312 Report post Posted March 24, 2020 Wiesz jak masz zajebista wędkę to nawęd jak z niej nie korzystasz to i tak nie chcesz się jej pozbyć .A przypadki są po to zęby podkreślać regułę. już kilka zajebistych wędek sprzedałem... w tej chwili sprzedaje zarabistą pstragówkę tylko dlatego, że łatwiej zrobić na nowym blanku niż przerabiac na casta... nie potrzebuje kilku niemal identycznych wędek, i tak łowię tylko na jedną na raz... Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 25, 2020 już kilka zajebistych wędek sprzedałem... w tej chwili sprzedaje zarabistą pstragówkę tylko dlatego, że łatwiej zrobić na nowym blanku niż przerabiac na casta... nie potrzebuje kilku niemal identycznych wędek, i tak łowię tylko na jedną na raz... Dokładnie, może się zmienić opcja połowu i idzie na giełdę. Wiem to po sobie, jak odpuściłem zawodnicze łowienie i sprzedałem matagi senso jig, też można było się dopatrywać drugiego dna a prawda była prozaiczna, zmiana opcji połowu a na dodatek zakupiłem travelka MC i na pchełki ten mi wystarczy więc matagi poszło do kolegi :) . Share this post Link to post Share on other sites
Fishing Center 75 Report post Posted March 25, 2020 (edited) Dziś do sklepu http://wedkifc.com.pl/ doszły cztery wędziska. NFC FW661 Delta LMX Batson Enterprises REVS68UL Batson Enterprises REVS68ML-2 Batson Enterprises REVS72MH-2 Edited March 25, 2020 by Fishing Center Share this post Link to post Share on other sites
pmiszk1 1,010 Report post Posted March 25, 2020 linki 2-4 nie działają Share this post Link to post Share on other sites
Fishing Center 75 Report post Posted March 30, 2020 Od dziś w promocji tygodnia :-) http://wedkifc.com.pl/pl/promotions Share this post Link to post Share on other sites
anpart 10,351 Report post Posted March 30, 2020 Od kilkunastu lat używam wędek z tej pracowni, w tej chwili stoi za szafą pewnie z 10 szt. a parę sprzedałem dalej. Jak do tej pory jestem zadowolony i zawsze będę polecał :D Miło, profesjonalnie, Panowie służą dobrą radą i podpowiedzą fachowo co w posiadanym budżecie zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
psulek 1,663 Report post Posted March 30, 2020 Nie rozumiem tego najazdu. Wędki są stockowe i w cenie przystępnej, od ręki. Przynajmniej można sobie pomacać i wybrać. A jak ktoś będzie chciał wstawkę z mysich psitek, żeby w rękę było miło, to najwyżej się dogada na miejscu i poczeka. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted March 30, 2020 Od dziś w promocji tygodnia :-) http://wedkifc.com.pl/pl/promotions Bardzo fajnie, że takie info się pojawia :good: W tym tygodniu nie mój klimat, ale w kolejnych ... Kto wie ... ? :) Share this post Link to post Share on other sites
klosskuba 113 Report post Posted March 30, 2020 Nie rozumiem tego najazdu. Wędki są stockowe i w cenie przystępnej, od ręki. Przynajmniej można sobie pomacać i wybrać. A jak ktoś będzie chciał wstawkę z mysich psitek, żeby w rękę było miło, to najwyżej się dogada na miejscu i poczeka. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Otóż to. PS. Takie mysie psitki, to muszą być miłe dla ręki, hmm .... może kiedyś się szarpnę, tylko nie wiem co Wojtek na to, w sensie, czy da radę. Share this post Link to post Share on other sites
gończy 29 Report post Posted March 30, 2020 Kuba Wojtek Ci powie że delfin jest milszy od wszystkich mysich ,,,,,,, fragmentów :P Share this post Link to post Share on other sites
klosskuba 113 Report post Posted March 31, 2020 W sumie racja, może nawet utrzymywać, że delfin z tych mysich fragmentów jest zrobiony Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted April 1, 2020 Otóż to. PS. Takie mysie psitki, to muszą być miłe dla ręki, hmm .... może kiedyś się szarpnę, tylko nie wiem co Wojtek na to, w sensie, czy da radę. Tak, tak jakbyś chciał Wojtka lepiej zgrzać to jeszcze wyplatanka by się przydała :lol: :lol: :lol: :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
klosskuba 113 Report post Posted April 1, 2020 Ha, wyplatanka z mysich....... no dobra, bo się chłopak zamknie w sobie. Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted April 3, 2020 Nie pamiętam ile miałem/mam wędek z FC ale na pewno kilkanaście. Wszystkie solidnie wykonane, prawidłowo wyważone i symetryczne. Kupując wędkę z FC mamy pewność, że nie rozpadnie się w trudnych warunkach i ma najlepszy możliwy spacing. W zależności od blanku i efektu jaki chcemy uzyskać w gotowej wędce, możemy korzystać z różnych typów i rozmiarów przelotek. Wkłady Alconite ze względu na swoją masę, do dziś mają swoje uzasadnienie podczas zbrojenia wielu blanków, zarówno w ramkach Y, L, V jak i KR... Share this post Link to post Share on other sites
szpieg 324 Report post Posted April 5, 2020 (edited) Witam. Kupiłem kijek CDEXN-702ML 2,13m 3-14g 4-12lb i jestem mega zadowolony. Wykonanie perfekcja, dbanie o szczegóły na najwyższym poziomie. Wiadomo będą zagorzali zwolennicy tej pracowni jak i przeciwnicy. Ja akurat jestem w tej pierwszej grupie a trochę kijaszków już mam i mogę swoją opinię zostawić. Na pewno wart swojej ceny. Pozdrawiam Również mam ten model z FC i podzielam twoją opinię Edited April 5, 2020 by szpieg Share this post Link to post Share on other sites
Fishing Center 75 Report post Posted April 6, 2020 Nowy tydzień, nowa promocja tygodnia :-) http://wedkifc.com.pl/pl/promotions Share this post Link to post Share on other sites
homax 482 Report post Posted April 6, 2020 Wędek z FC mam kilkanaście. I na Alkonitach i na Sickach i Tarzitach... wszystkie są świetnymi narzędziami w odpowiednich warunkach. Niektóre mają ponad 20 lat. Loomisy, CDki NZ czy choćby Batsony mają u mnie dożywocie. Polecam FC. Share this post Link to post Share on other sites
GREK 27 Report post Posted April 6, 2020 Wędek z FC mam kilkanaście. I na Alkonitach i na Sickach i Tarzitach... wszystkie są świetnymi narzędziami w odpowiednich warunkach. Niektóre mają ponad 20 lat. Loomisy, CDki NZ czy choćby Batsony mają u mnie dożywocie. Polecam FC. Za taka reklamę masz 15 procent rabatu .Panowie z FC czy nie zasłużył. Share this post Link to post Share on other sites