Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Fishing Center

SKLEP INTERNETOWY FISHING CENTER - gotowe wędki z pracowni

Recommended Posts

Dzień dobry,

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego  www.wedkifc.com.pl , gdzie oferujemy gotowe wędziska montowane w naszej pracowni. Na bieżąco będziemy informować o kolejnych wędkach zbudowanych i wstawionych do sklepu. Odpowiemy na wszystkie pytania, prosimy o sugestie jakie jeszcze wędki zmontować. Jednocześnie informujemy, że w dalszym ciągu przyjmujemy zamówienia na wędki montowane indywidualnie.

Warto śledzić nasz wątek, raz w tygodniu w sklepie internetowym będziemy oferować dwie wędki w bardzo korzystnej cenie

W związku z panującą epidemią informujemy, że zakupy mogą się odbywać wyłącznie poprzez wysyłkę firmą kurierską UPS. Pracownia do sprzedaży bezpośredniej jest zamknięta do odwołania.

[attachment=652071:jb.jpg]

Edited by Fishing Center

Przeglądałem,nic ciekawego,większość wędek na przelotkach alconite lub fazlite gdzie 15lat temu stosowało się lepsze...
I jeszcze waga wędzisk by się przydała w opisie...
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edited by Kingfish

Przeglądałem,nic ciekawego,większość wędek na przelotkach alconite lub fazlite gdzie 15lat temu stosowało się lepsze...
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Przecież jest napisane jak wół, że robią również indywidualnie.

Więc tylko Twoja fantazja i zasobność portfela są tutaj ograniczeniem...

Co też Ty nie powiesz naprawdę? Mówię o ich gotowych wędkach w ofercie sklepu a za rady podziękuję...

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edited by Kingfish

Co też Ty nie powiesz naprawdę? Mówię o ich gotowych wędkach w ofercie sklepu a za rady podziękuję...

Po pierwsze są tam wędki na alpsach i jakże modnych torzite,chyba jednak niezbyt dokładnie ofertę przejrzałeś.

Po drugie jak pisałem, nie pasuje to co zaproponowali jako gotowiec, bierzesz telefon i wymyślasz cuda wianki i wymieniasz na odpowiednią ilość biletów narodowego banku polskiego...

Po pierwsze są tam wędki na alpsach i jakże modnych torzite,chyba jednak niezbyt dokładnie ofertę przejrzałeś.
Po drugie jak pisałem, nie pasuje to co zaproponowali jako gotowiec, bierzesz telefon i wymyślasz cuda wianki i wymieniasz na odpowiednią ilość biletów narodowego banku polskiego...

Ale większość jest na alconite gdzie to przedpotopowe przelotki i żeby na nich kijki kręcić w tych czasach...

Fazlite 15 lat temu? Bardzo ciekawe skoro Fuji wprowadzila je chyba 2 czy 3 sezony temu ;) ....a poza tym, odkąd to materiał pierścienia jest wyznacznikiem czegokolwiek? Chyba nie orientujesz się za bardzo w temacie ;)

Ale większość jest na alconite gdzie to przedpotopowe przelotki i żeby na nich kijki kręcić w tych czasach...

Kto Tobie takich bzdur nagadał ?

Fazlite 15 lat temu? Bardzo ciekawe skoro Fuji wprowadzila je chyba 2 czy 3 sezony temu ;) ....a poza tym, odkąd to materiał pierścienia jest wyznacznikiem czegokolwiek? Chyba nie orientujesz się za bardzo w temacie ;)

Akurat materiał pierścienia jak i materiał konstrukcji ma dużo do znaczenia

... trochę jest :)

Moglibyśmy wymieniać raczej pozytywne lub negatywne opinie o pracowni, ew. pytać pracownie o jakieś rozwiązania, ich porady, a dyskusja toczy na temat użytych przelotek w gotowcach na niezbyt wysokim poziomie... :wacko:

... trochę jest :)

...dla masowego konsumenta, który ma sięgnąć głębiej do portfela, uproszczona wersja rodem z katalogu reklamowego ;)

W zeszłym roku se zrobiłem Qualie 10lb na Alconite.Super wędka wyszła...

Po przeczytaniu powyższych komentarzy to chyba wrócę do druciaków zdjętych kiedyś z Hardy'ego ;)

Skąd taki najazd na tę firmę? Kręcą to co się sprzedaje, chłopy muszą z czegoś żyć, nie kręcą dla idei i oddawania tylko sprzętu z najwyższego topu. Chcesz inne przelotki to masz. Same przelotki nie zawsze muszą mieć aż tak wielkie znaczenie, zależy...

Robiłem u nich dwie wędki stąd moja pozytywna opinia (już jakiś czas temu i to na torzite'ach  :D  ). Poza tym idę, macam x różnych blanków, bez kombinowania, umawiania się, sprowadzania specjalnie dla mnie, czekania jak w wielu innych pracowniach. Na jakość nigdy nie narzekałem,Ze dwa latka wstecz po kilku wizytach i macaniu tego samego zdecydowałem się finalnie na firmówkę bo mnie nie przekonali, albo bardziej blank. W ubiegłym roku kupiłem u nich kij, taki jaki chciałem, pracuje jak chciałem, tylko.... ło.. matko... na alconitach i co ja teraz biedny zrobię.... mam czuć się gorszy?  ;)   

Po przeczytaniu powyższych komentarzy to chyba wrócę do druciaków zdjętych kiedyś z Hardy'ego ;)

...warto. Bo niezniszczalne jak i te ze starych abulców ;)  :D

Edited by BOB

Witam. Kupiłem kijek CDEXN-702ML 2,13m 3-14g 4-12lb i jestem mega zadowolony. Wykonanie perfekcja, dbanie o szczegóły na najwyższym poziomie. Wiadomo będą zagorzali zwolennicy tej pracowni jak i przeciwnicy. Ja akurat jestem w tej pierwszej grupie a trochę kijaszków już mam i mogę swoją opinię zostawić. Na pewno wart swojej ceny. Pozdrawiam

Też mam od nich kij i jakość pierwsza klasa , choć naszym forumowym "składaczom" też nie można niczego zarzucić :)

Po co panowie ta dyskusja jak ktoś chce to kupi jeśli nie to nie  . Tak na poważnie jeśli jest  dobry blank a wykonawca nic nie spieprzy to mamy dobra wędkę . Natomiast jeśli klient chce rękojeści w wędzisku 3.2, 30 cm przelotki v a ma służyć na morska  troć ,to taki   fachowiec ma go poinformować ze to nie tak . Na tym portalu często ludzie słusznie powtarzają wędka z pracowni tak  ale musisz miedzic czego chcesz .a pracownia ma korygować błędy w myśleniu klienta ,Jak z tym wszystkim jest to widać na giełdzie .     

Nie rozumiem zarzutu w kierunku przelotek alconite czy fazlite.

Czy wszystko ma być na tytanach lub torzite?

Mam CD na alconite i w niczym mu to nie przeszkadza, rybom czy plecionce też, więc nie rozumiem Twojego zawodzenia.

Chyba Szanowny Kolego mało wiedzy w tematach sprzętowych posiadasz, proponuję wstrzemięźliwość w wypowiedziach.

I tak wszystkich łącza ryby bez względu na to czym łowią AMEN   .Ja wczoraj polowałem na troć zmarzłem .lodowaty wiatr .niby słonce  , łowiłem wędka kupiona na tym portalu według mnie  wędka zpartaczona  idzie do poprawy ale dotrzeć nie może sam blank jest świetny ale zbyt mocny . Zapomniałem dodać przelotki alconite ale nie to jest problemem .  

Edited by GREK

I jak zwykle wojna miedzy nami wedkarzami ktore gorsze,lepsze ten ma racje lub nie krytyki ciag dalszy.Nie bardzo rozumiem jaki w tym cel. Ostatnia wedke zrobilem na najtanszych komponetach a ciesze sie jak dziecko bo zrobilem ja sam i lubie ja bardziej jak cudo z pracowni na przelotkach za 1000$ gdybym tako mial. To jest hobby a nie targ kto co lepiej drozej,na razie to jest problem pojechania na ryby wiec i zlote wianki na kiju nie pomoga

• Create New...