niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 11, 2020 Jak w tytule. Dostępne po 10 sztuk na koralikach czarnych, srebrnych, złotych, pomarańczowym. Hak hends numer 6 , wolfram 5.5 mm. Waga około 1.5 gr. Lubiana przynęta przez pstrągi, okonie i klenie. Kolor rudy bronz. Cena 6 PLN sztuka plus 10 wysyłka pp. Wszystkie ewenetualne wysyłki będą realizowane w poniedziałek ponieważ jadę na kwarantanne na pstrągi. W razie pytań zapraszam na priv. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
sieko 48 Report post Posted March 11, 2020 dołóż mi 4 szt do zamówienia z kumunukatora pzdr.sieko Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 11, 2020 dołóż mi 4 szt do zamówienia z kumunukatora pzdr.siekoOk zdzwońmy się Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 11, 2020 Ostało mi się jeszcze 10 robaków stworzonych pod pstrągi. Po 5 na złocie i 5 na czarnym. Cena jak wyżej. Hak 4 wolfram 5.5 Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
JanuszP 12 Report post Posted March 11, 2020 Witam. Poproszę po 3 szt złote i czarne robaki. Pozdrawiam. Janusz Share this post Link to post Share on other sites
Banjo 2,621 Report post Posted March 12, 2020 To ja poproszę resztę. Share this post Link to post Share on other sites
maryjan r. 47 Report post Posted March 12, 2020 Poproszę pijawki 3x koralik czarny 2x koralik srebrny 2x koralik złoty Jak by coś zostało z robaków chętnie wezmę Share this post Link to post Share on other sites
Fatso 579 Report post Posted March 12, 2020 Się pogubiłem w dostępnych ilościach. Jeśli się wstrzeliłem, to chętnie wezmę pijawki: 3x czarne pozostałych po 2 sztuki. Share this post Link to post Share on other sites
salmonzander 17 Report post Posted March 12, 2020 Jak coś zostało wezmę resztę. Share this post Link to post Share on other sites
Artur1125 256 Report post Posted March 13, 2020 3 pojawki na złotum koraliku 3 robaki na złotym.... Artur Share this post Link to post Share on other sites
Mazurekarturek 2 Report post Posted March 16, 2020 Witam, będą jeszcze dostępne robaki? Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted March 16, 2020 Witam, będą jeszcze dostępne robaki?Cześć mam problem z wysyłkami może coś się nie bawem zmieni, zostały mi tylko na koraliku srebrnym i Orange i fluo Orange. Jak coś zapraszam na priv. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites