kreczmar 209 Report post Posted March 3, 2020 Boleniowy bezsterowiec 7 cm Podczas wolnego zwijania schodzi ok 0.5 metra zamiatając kusząco dupka. Przy podniesione szczytówce wychodzi bliżej powierzchni pozostawiając za sobą esowatą smugę na lustrze wody. Przy szybszym zwijaniu pracuje bardziej "zamaszyście". W opadnie pięknie lusterkuje efekt zwiększa taśma alu która daje fajne refleksy świetlne. Woblerki uzbrojone w kotwice i kółka Phoenix. Cena 25 zł/szt + Poczta Polska 12,5zł Zostało mi 5 sztuk. Kolory widoczne na zdjęciach. 1. Jasny zielony 10,5 g 2. Jasno zielony 1,5 g 3. Ciemno zielony 11 g 4. Ciemno zielony 11,2 g 5. Oliwka 11,2 g https://youtu.be/bosS95MExOY Share this post Link to post Share on other sites
Sylwek1981 423 Report post Posted March 4, 2020 Poproszę oliwka i jeden ciemno zielony. Share this post Link to post Share on other sites
kreczmar 209 Report post Posted March 5, 2020 Poproszę oliwka i jeden ciemno zielony.To pakuję 4 i 5 Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
deichkind 454 Report post Posted March 7, 2020 Znajdziesz jeszcze oliwka?? Share this post Link to post Share on other sites
kreczmar 209 Report post Posted March 7, 2020 Znajdziesz jeszcze oliwka??Niestety już nie ma. Jutro siadam do malowania więc będą pewnie do tygodnia czasu. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
kreczmar 209 Report post Posted March 22, 2020 Można zamknąć :) Share this post Link to post Share on other sites
Spider 84 37 Report post Posted March 25, 2020 Są jeszcze jakieś dostępne ? Kolor bez znaczenia ale najchętniej czarny Share this post Link to post Share on other sites
kreczmar 209 Report post Posted March 25, 2020 Są. Jak wrócę do domu to zapiszę jakie kolory Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
kreczmar 209 Report post Posted April 5, 2020 Jakby co to został ostatni jasno zielony... Share this post Link to post Share on other sites
sowos 15 Report post Posted June 17, 2020 Jeśli jest jeszcze to poproszę Share this post Link to post Share on other sites