Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
morrum

Auger Frog Manns - pogromcy Pstrągów AUKCJE dla Janusza i Piotra

Recommended Posts

Jedna z najbardziej poszukiwanych przynęt na wiosenne pstrągi - tak poszukiwana, że obiecawszy wystawić je dla Piotra -Lenczu- szukałem zakitranych zapasów przez pół roku.
W tym czasie Piotrkowi udało się uzbierać na wózek ale nieszczęście dotknęło też Janusza. Dlatego postanowiłem podzielić aukcję na dwie i wesprzeć w ten sposób choć troszkę rehabilitację obu naszych kolegów. Mam nadzieję, że Piotrek nie będzie mieć mi za złe.

Przynęty już nie produkowane - Bóg raczy wiedzieć dlaczego - których zapas miałem z czasów kiedy w sklepach były powszechne, w wodzie były ryby a ja miałem czas za nimi łazić. Pierwotnie były moim killerem na szczupaki i okonie, o tym kiedy i gdzie indziej, ale największe zasługi mają jednak w kuszeniu wiosennych pstrągów.
3 rozmiary i kilka kolorów- mam nadzieję, że na zdjęciach będzie coś widać.
Gumki są nieużywane choć słowo "nowe" średnio do nich pasuje. Pudełeczka widoczne na zdjęciach są w "gratisie".

Zestaw A:
12 średnich żabek, 6 małych i 4 duże.
1355b20b6c6b6f77med.jpg
21b98ec4a5943ca7med.jpg
a85c70185a24d570med.jpg
6ea5e5fc487269f3med.jpg

Zestaw B składa się z 2 dużych brązowych Auger Frogów, 12 średnich oraz 7 małych żabek w kolorystyce widocznej, lub nie

Zapomniałem dodać, że gdyby jedna osoba wylicytowała obydwa zestawy, to do paczki dołożę ORYGINALNEGO Renosia - kultową przynętę firmy Renosky Lures mającą ze 25 lat - nie gryzioną bo nie widziała wody.
7000021371382ce4med.jpg

No i przegapiłem
Sobotnie licytacje są do dup.... %

ale aukcja kończy się w niedzielę...

No to koniec aukcji. Dziękuję za udział i gratuluję zwycięzcom ☺

Kwoty znacie

Michal dziekuje bardzo jak i osobom które wziely udział w aukcji za chec pomocy  :) 

Pozdrawiam serdecznie. Piotr

Sign in to follow this  

• Create New...