golenia 501 Report post Posted February 22, 2020 Zmarnowałem 10 minut na napisanie tego Z cyklu opowiadań wędkarskich, ja Przemek Golenia chciałbym opowiedzieć pewną historię – jest zupełnie „wymyślona” , zbieżność nicków, imion, nazwisk, nazw stron internetowych jest przypadkowa. Proszę moderatorów o nie usuwanie, biorę na siebie pełną odpowiedzialność za to co napiszę. Na pewnym forum wędkarskim, niejaki Radosław W. z miejscowości Pałuki ( nick, hmmm niech będzie Lamiglas87 ) postanowił sprzedać echosondę razem z mapą Maxipama południe ) Dogadaliśmy się co do ceny, przelew poszedł błyskawicznie, paczka dotarła i niby wszystko ok, ale nie było mapy… Średnio mi na niej zależało, bo to południe, ja łowię na północy, ale była częścią sprzedaży i jakby nie patrzeć to trzy stówki. I tu zaczęła się cała historia. Dziwne tłumaczenie, że może zapodziała się między papierami ( no nie da się małej kasetki z mapą włożyć między papiery ;) ), w końcu obiecanie, że zostanie dosłana, raz się przypominam, za jakiś czas drugi raz i cisza… Około tygodnia temu na podobnym forum ktoś pisze o oszustach, ja się podłączam pod wątek, pan Radosław W. nagle budzi się, skarży się na mnie adminowi, wątek zostaje usunięty, znika. Znowu obiecuje, że dośle. Czekam i czekam, listonosz wzrusza ramionami, nic nie ma. Dziś mija chyba 6 tygodni. Nie robię sobie już nawet nadziei. Dla ciebie - przesuwam palcem pod okiem, a nawet dwukrotnie… Share this post Link to post Share on other sites
Adi 32 Report post Posted February 23, 2020 Golenia chyba masz pełną skrzynkę. Share this post Link to post Share on other sites
lamiglas87 295 Report post Posted March 4, 2020 Dostałeś wszystko? Pytam i oczekuje odpowiedzi A nie będziesz mi tu smrodzil koło D.. Jak napisałem że wyśle w przyszłym tygodniu to wyśle, i wysłałem więc nie opowiadaj głupot, bo takich problematycznych ludzi jak ty na tym forum jest kilku Żegnam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted March 4, 2020 Chłop 6 tygodni oczekuje na towar, który sprzedałeś mu nie kompletny, a Ty masz czelność jeszcze mówić że to on Cię oczernia i mieć do niego jeszcze pretensje??? Share this post Link to post Share on other sites
lamiglas87 295 Report post Posted March 4, 2020 Nie jesteś w temacie to się nie wpierd...... Wszystko zgodnie z umową zostało dostarczone Niestey jak mnie nie było w domu to dostał jak dostał Dla mnie koniec tematu , nic nikomu nie zabrałem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted March 4, 2020 Wszystko wywnioskowałem sobie sam, w privach wrzuconych powyżej... Twoje wypowiedzi są mi zbędne. Nie chciałbym być na miejscu kolegi który kupił od Ciebie to echo, i pewnie inni też... Share this post Link to post Share on other sites