vako 1,660 Report post Posted March 9, 2020 https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=vdbrLHgx4q8&feature=emb_logo Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted March 9, 2020 Jak za j....j komuny Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted March 9, 2020 No i mamy Puszczykowo i Poznań Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted March 9, 2020 17 przypadków korona wirusa oficjalnie potwierdzonych. Pytanie czy wywiady będą z pierwszą 10 ? 20 ? Czy tylko z tym pierwszym, który wszedzie był newsem dnia ? Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted March 9, 2020 W kolejnym tańcu z gwiazdami ma tańczyć pacjent 0. ;) Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted March 9, 2020 Przecież mówili aby zachować spokój- mamy wszystko pod kontrolą! Jutro pewnie będzie już 40 przypadków.. Share this post Link to post Share on other sites
kruz 530 Report post Posted March 9, 2020 Ostawiam do końca tygodnia koło 500 Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted March 9, 2020 Ostawiam do końca tygodnia koło 500Do końca tygodnia będą chorzy na forum. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
azhek 137 Report post Posted March 9, 2020 https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv Do poczytania dla tych,którzy nadal mają z tego "bekę" Share this post Link to post Share on other sites
ASAPfishing 354 Report post Posted March 9, 2020 https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv Do poczytania dla tych,którzy nadal mają z tego "bekę" Paru się Ty wypowiadało w tonie beki... Pracuje przy Warsaw Spire, a tam mieści się polski oddział Frontex a w nim pracuje zarażona Hiszpanka... I dziś ten cały koronawirus nabrał dla mnie innej, bliższej perspektywy... Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted March 9, 2020 https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv Do poczytania dla tych,którzy nadal mają z tego "bekę" Wiesz... Fakt.pl to dla mnie jest "bardzo wiarygodne" źródło informacji. Podobnie jak superexpres i inne śmietniki robiące ludziom z mózgu papkę. Zakładając, że potencjalny użytownik wcześniej ten mózg posiadał. Choć jest takie powiedzenie, że różnica między mózgiem a rozumem jest taka, że mózg ma każdy, a rozum nie... Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted March 9, 2020 No właśnie, a ja wczoraj nieświadomy, miło i beztrosko jeździłem sobie rowerem nad Wartą w okolicy "feralnego" szpitala w Puszczykowie Share this post Link to post Share on other sites
kruz 530 Report post Posted March 9, 2020 https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv Do poczytania dla tych,którzy nadal mają z tego "bekę" Na tym zakręcie już chyba nikt normalny beki nie ma. Widać, że tego dziadostwa już powstrzymać się nie da :( Wiadomości, które docierają z Chin pewnie do końca prawdziwe nie są a Włosi są tuż obok ... Share this post Link to post Share on other sites
jbk 1,657 Report post Posted March 9, 2020 Wiesz... Fakt.pl to dla mnie jest "bardzo wiarygodne" źródło informacji. Podobnie jak superexpres i inne śmietniki robiące ludziom z mózgu papkę. Zakładając, że potencjalny użytownik wcześniej ten mózg posiadał. Choć jest takie powiedzenie, że różnica między mózgiem a rozumem jest taka, że mózg ma każdy, a rozum nie... Tu materiał źródłowy : https://bergamo.corriere.it/notizie/cronaca/20_marzo_07/coronavirus-bergamo-medico-humanitas-facebook-situazione-drammatica-altro-che-normale-influenza-4fdf6866-6088-11ea-8d61-438e0a276fc4.shtml Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted March 9, 2020 Tu materiał źródłowy : https://bergamo.corriere.it/notizie/cronaca/20_marzo_07/coronavirus-bergamo-medico-humanitas-facebook-situazione-drammatica-altro-che-normale-influenza-4fdf6866-6088-11ea-8d61-438e0a276fc4.shtml Mimo wszystko. Przepraszam, ale nie znam tego portalu. Równie dobrze może to być odpowiednik polskiego faktu i innych bajdurzących śmietników. Co nie zmienia faktu, że wirus jest i będzie jeszcze się rozwijał. I że zabije kolejne osoby to też jest niemal pewne. Share this post Link to post Share on other sites
shavt 1,873 Report post Posted March 9, 2020 Ma rozmach sk******n, w 2 tyg ze 130 osób zrobiło się 9200 przypadków, śmiertelność jakoś wyższa niż by to chińskie statystyki pokazywały. Pytanie czy u nas będzie podobnie za 3 tyg. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted March 9, 2020 Ma rozmach sk******n, w 2 tyg ze 130 osób zrobiło się 9200 przypadków, śmiertelność jakoś wyższa niż by to chińskie statystyki pokazywały. Pytanie czy u nas będzie podobnie za 3 tyg. Ja zakładam czarny scenariusz - może być nawet gorzej. Służba zdrowia jest u nas w fatalnym stanie. Share this post Link to post Share on other sites
jbk 1,657 Report post Posted March 9, 2020 Mimo wszystko. Przepraszam, ale nie znam tego portalu. Równie dobrze może to być odpowiednik polskiego faktu i innych bajdurzących śmietników. Co nie zmienia faktu, że wirus jest i będzie jeszcze się rozwijał. I że zabije kolejne osoby to też jest niemal pewne. To gazeta ukazująca się od 1876 roku. Share this post Link to post Share on other sites
korol 7,083 Report post Posted March 9, 2020 Korea 7478 / 118 / 53 (zachorowania, wyzdrowienia, zgodny) Włochy 7375 / 724 / 463 Iran 7161 / 2394 / 237 Niemcy / 1151 / 18 / 2 Francja 1209 / 12/ 19 Hiszpania 979 / 32 / 28 Share this post Link to post Share on other sites
robert74 139 Report post Posted March 9, 2020 Czarno to widzę, Share this post Link to post Share on other sites
Falkon750 43 Report post Posted March 9, 2020 Tak jak mówiłem wcześniej nie jest dobrze i dla tych co mają bekę z tego życzę powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Bułka 1,057 Report post Posted March 9, 2020 Włosi to ignoranci, bagatelizują zagrożenie. Share this post Link to post Share on other sites
Falkon750 43 Report post Posted March 9, 2020 (edited) Zbagatelizowali na początku to fakt ale to nie zmienia faktu że tyle osób umarło w cywilizowanym kraju w ciągu kilku dni.To już raczej nie jest normalnie Edited March 9, 2020 by Falkon750 Share this post Link to post Share on other sites
kruz 530 Report post Posted March 9, 2020 Zbagatelizowali na początku to fakt ale to nie zmienia faktu że tyle osób umarło w cywilizowanym kraju w ciągu kilku dni.To już raczej nie jest normalnie Dane, które docierały do nas z Chin, pewnie były nie do końca prawdziwe Share this post Link to post Share on other sites
vako 1,660 Report post Posted March 9, 2020 Ja powiem tak. Znajomy pracuje w firmie produkującej opakowania(folie) dla przemysłu produkującego środki higieniczne. Dotychczasowe siedmiomiesięczne zapotrzebowanie(chodzi o 1 zakład, gdzie w Polsce jest takich takich firm kilka) na folie do produkcji mydła w płynie wynosiło 2 tony. Obecnie jest to już w tym miesiącu 20 ton. Dla porównania folia dla Stonki - opakowanie papieru toaletowego 5 ton miesięcznie. Obecnie 75 ton. Share this post Link to post Share on other sites