drakmen 206 Report post Posted February 22, 2020 Bo widzisz Paweł, to jest pokłosie newsów, fake newsów i innych srusów. Moja św. pamięci Babcia opowiadała jak przychodził co jakiś czas rok, kiedy ptactwo domowe padało jak przysłowiowe muchy. Może to była ptasia grypa? Tylko, że nikt o tym nie wiedział i żyło się dalej. Tak zwany pomór kur. Też mi to babcia opowiadała. Zdechło większość, te co przeżyły się szybko rozmnożyły, i życie toczyło się dalej...a teraz...szkoda gadać. Share this post Link to post Share on other sites
gajosik 2,878 Report post Posted February 22, 2020 Bo jak nie wiadomo co co chodzi to zawsze o to samo. Kasa, kasa, kasa. Dla jednych ptasia grypa czy ASF to przekleństwo inni zacierają ręce. Share this post Link to post Share on other sites
morrum 1,700 Report post Posted February 22, 2020 Tylko dlaczego jednych od drugich zawsze oddziela jakaś choroba. Na przykład Odra :/ Share this post Link to post Share on other sites
gajosik 2,878 Report post Posted February 23, 2020 We Włoszech największa liczba potwierdzonych w Europie https://www.euronews.com/2020/02/21/italy-s-coronavirus-cases-quadruple-after-8-infected-in-one-hospital Share this post Link to post Share on other sites
biturbo 483 Report post Posted February 23, 2020 Przetrwają tylko najsilniejsi. Więc jerkbaitowcy nie macie się o co martwić.. Share this post Link to post Share on other sites
biturbo 483 Report post Posted February 23, 2020 Tylko dlaczego jednych od drugich zawsze oddziela jakaś choroba. Na przykład Odra :/ Co oddziela ludzi od zwierząt? Odra i Bałtyk... Share this post Link to post Share on other sites
Luckyguliver 555 Report post Posted February 23, 2020 Gdzie szukac rzetalnych informacji na temat tego wirusa? Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted February 23, 2020 Gdzie szukac rzetalnych informacji na temat tego wirusa? Zależy,co chcesz wiedzieć. Jak chcesz zobaczyć,jak to wygląda na żywo,to można zerknąć na ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UCqEP1SJuT4wS7GFZHOcJsOQ/videos Na razie 11 części,będą zapewne nowe.Nazwy filmików zmodyfikowane,aby Youtube ich nie skasował (przynajmniej nie od razu,bo pewnie jakieś przygłupy się znajdą,co będą to zgłaszać i w końcu filmy znikną). Share this post Link to post Share on other sites
Bułka 1,057 Report post Posted February 24, 2020 https://www.rp.pl/Koronawirus-2019-nCoV/200229777-Chinscy-naukowcy-Koronawirus-nie-pojawil-sie-na-targu-w-Wuhan.html Share this post Link to post Share on other sites
domeldoom 1,137 Report post Posted February 24, 2020 Natura sama sobie reguluje życie. Homo Sapiens jest dużo, za dużo, a poza tym dużo, dużo, dużo, za dużo NISZCZY nieodwracalnie... Taka karma, Matka Ziemia musi wyregulować co nieco... Smutne i brutalne. Jak sama Natura. A głupi człowiek nie myśli... Byle dziś... Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted February 24, 2020 Natura sama sobie reguluje życie. Homo Sapiens jest dużo, za dużo, a poza tym dużo, dużo, dużo, za dużo NISZCZY nieodwracalnie... Taka karma, Matka Ziemia musi wyregulować co nieco... Smutne i brutalne. Jak sama Natura. A głupi człowiek nie myśli... Byle dziś... Tu akurat matka ziemia niewiele ma do powiedzenia,ten "wirus",lub "wirusy" to zagranie typowo depopulacyjne,a kto za to odpowiada-ci,którzy realnie rządzą światem i mają na to wszystko wpływ. Jest kilka ciekawych teorii na ten temat,wszystko jednak moim zdaniem trzyma się kupy. Mogą być różne rodzaje wirusów (jeśli to jest wirus),jeden daje objawy grypy,stanowi pewnego rodzaju "zmyłkę" w celu odwrócenia uwagi,drugi zabija bardzo szybko,prawie bezobjawowo,co widać na filmach,które wrzuciłem. Może być to też zasługa 5G,o którym wspominano jakiś czas temu,że może pełnić rolę broni,być może aktywuje tego wirusa poprzez fale o odpowiednio wysokiej częstotliwości. Generalnie plan depopulacji zakłada pozostawienie pół miliarda ludzi przy życiu.więc jeszcze sporo może się dziać. Ale to są moje przemyślenia,lub przemyślenia innych ludzi,które według mnie są całkiem spójne. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted February 24, 2020 (edited) Zależy,co chcesz wiedzieć. Jak chcesz zobaczyć,jak to wygląda na żywo,to można zerknąć na ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UCqEP1SJuT4wS7GFZHOcJsOQ/videos Na razie 11 części,będą zapewne nowe.Nazwy filmików zmodyfikowane,aby Youtube ich nie skasował (przynajmniej nie od razu,bo pewnie jakieś przygłupy się znajdą,co będą to zgłaszać i w końcu filmy znikną). Znikną nawet bez zgłaszania. Kwestia czasu. Edited February 24, 2020 by Sławek Nikt Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted February 24, 2020 Tu akurat matka ziemia niewiele ma do powiedzenia,ten "wirus",lub "wirusy" to zagranie typowo depopulacyjne,a kto za to odpowiada-ci,którzy realnie rządzą światem ... Może być to też zasługa 5G,o którym wspominano jakiś czas temu,że może pełnić rolę broni,być może aktywuje tego wirusa poprzez fale o odpowiednio wysokiej częstotliwości. Generalnie plan depopulacji zakłada pozostawienie pół miliarda ludzi przy życiu.więc jeszcze sporo może się dziać. Ale to są moje przemyślenia,lub przemyślenia innych ludzi,które według mnie są całkiem spójne. Made my evening :D Dziękuję ! Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted February 24, 2020 Made my evening :D Dziękuję ! Yyyy czyli, że o co rozchodzi się ... Share this post Link to post Share on other sites
Tiur 145 Report post Posted February 24, 2020 Podejrzewam, że chodzi o teorie spiskowe. W informacje o tym, że wirus wydostał się z laboratorium mogę uwierzyć. Ale 5G itp. to już niezła fantastyka Share this post Link to post Share on other sites
gajosik 2,878 Report post Posted February 24, 2020 (edited) Jeszcze 1-2 miesiące i będziemy się śmiać lub płakać. I zobaczcie jak wygląda smog :) https://www.youtube.com/watch?v=AsmMUdtSiOA Edited February 24, 2020 by gajosik Share this post Link to post Share on other sites
korol 7,083 Report post Posted February 25, 2020 A ja cały czas stawiam na wojnę handlową oraz wybranie miejsca ze względu na te laboratoria (no i prawie 13mln ludzi). Podobnie z tym irańskim generałem. Gdyby doszło wtedy do eskalacji, nie byłoby już dziś infrastruktury przesyłowej do Chin i bilans energetyczny zostałby zaburzony. Chiny zapowiedziały wtedy pomoc zbrojną. Martwią mnie te zachorowania we Włoszech. Tam, to już jeździ dużo Polaków. Sam jeszcze zimą się zastanawiałem, czy nie wyskoczyć na narty. Na razie żona nałożyła bana na lotniska, także marcowe wakacje i łowienie rekinów zostało przełożone. Mam nadzieję, że się uspokoi do czerwca (wtedy mam kolejne). Tylko jakie to ma znaczenie, wobec tych wszystkich chorych. Nadzieje dają wyzdrowienia, już 27,6 tys. Share this post Link to post Share on other sites
jbk 1,657 Report post Posted February 25, 2020 Jako że mieszkam w Wenecji Euganejskiej i mam przed sobą pewne plany ( np.: szczupak 140+ ) to bym prosił link do strony gdzie można się dopisać do tych półtoramiliarda co ma przeżyć. Telefony 5G nie posiadam bo tu taka sieć nie istnieje . Share this post Link to post Share on other sites
Bułka 1,057 Report post Posted February 25, 2020 Nie ma czegoś takiego jak bezobjawowa śmierć w wyniku zarażenia się wirusem Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted February 25, 2020 Jako że mieszkam w Wenecji Euganejskiej i mam przed sobą pewne plany ( np.: szczupak 140+ ) to bym prosił link do strony gdzie można się dopisać do tych półtoramiliarda co ma przeżyć. Telefony 5G nie posiadam bo tu taka sieć nie istnieje . Jarku, Jak będziesz miał link do tej listy - wrzuć proszę na priv. Dzięki :) Trzymajcie się tam jakos ! Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted February 25, 2020 Jako że mieszkam w Wenecji Euganejskiej i mam przed sobą pewne plany ( np.: szczupak 140+ ) to bym prosił link do strony gdzie można się dopisać do tych półtoramiliarda co ma przeżyć. Telefony 5G nie posiadam bo tu taka sieć nie istnieje .Wyślemy ci naszych najlepszych ludzi. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 25, 2020 Jarku, Jak będziesz miał link do tej listy - wrzuć proszę na priv. Dzięki :) Trzymajcie się tam jakos ! Pozdrawiam Największe szanse przetrwania mają alkoholicy . :o :D Główny Inspektorat Sanitarny, Warszawa, 25 stycznia 2020 r. Koronawirus 2019-nCoV jest wirusem osłonkowym, podatnym na działanie wszystkich rozpuszczalników lipidów. Należy pamiętać o częstym myciu rąk wodą z mydłem lub dezynfekować je środkiem na bazie alkoholu. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted February 25, 2020 Największe szanse przetrwania mają alkoholicy . :o :D Główny Inspektorat Sanitarny, Warszawa, 25 stycznia 2020 r. Koronawirus 2019-nCoV jest wirusem osłonkowym, podatnym na działanie wszystkich rozpuszczalników lipidów. Należy pamiętać o częstym myciu rąk wodą z mydłem lub dezynfekować je środkiem na bazie alkoholu. Czyli wodka Husaria dla kazdego ! :D [attachment=646238:IMG_5206.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted February 25, 2020 Ja bocianem dezynfekowałem w łikend i chyba zadziałało bo koordynacja po dezynfekcji już nie była ta co za młodu Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted February 25, 2020 Sławek, przedawkowałeś :P Share this post Link to post Share on other sites