Mateo1989 2,130 Report post Posted January 21, 2020 Czy ma ktoś kontakt z @RUDI75? Zamawiałem oczka do przynęt, kolega twierdził że otrzymam jakiś gratis ale po upływie prawie 2 tygodni nie doczekałem się oczek ani też kontktu ze strony Rudiego :/ Wiem że jest jeszcze co najmniej jedna osoba poszkodowana. Może ktoś zna Rudiego osobiście i jest w stanie wytłumaczyć co się z nim dzieje? Share this post Link to post Share on other sites
thug 500 Report post Posted January 21, 2020 Deja vu :P http://jerkbait.pl/topic/73647-problem-w-kontakcie-z-u%C5%BCytkownikiem-rudi75/ Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Jeżyna 232 Report post Posted January 21, 2020 Nie chce być adwokatem ale byłem w podobnej sytuacji. Pragnę uspokoić kupujących, wszystko dojedzie. Share this post Link to post Share on other sites
RUDI75 742 Report post Posted January 21, 2020 Wszystko do wszystkich wysłane. Wrócę do domu wysyłam potwierdzenia. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites