like 4 Report post Posted November 22, 2019 Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted November 22, 2019 Wyszukiwarka nie esox i nie pokąsa podczas korzystania ... :D jerkbait.pl-shimano-beastmaster Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted November 22, 2019 Chętnie kupię taki kij;) Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
like 4 Report post Posted November 22, 2019 Sławek,wczoraj napisałem w tamtym temacie i zero odzewu .... wiec postanowiłem napisać posta , w temacie nie znalazłem informacji na temat aktualnej ceny tego kijaszka Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted November 22, 2019 Na ten temat wątek również istnieje ... jerkbait.pl-pomoc-w-wycenie-sprzętu Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBill 12 Report post Posted November 22, 2019 (edited) Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów [emoji4] Najlepiej jak byś poszukał wersji BX albo AX, CX to raczej nie jest już dużo warta, Max ze 150 zł Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edited November 22, 2019 by DzikiBill Share this post Link to post Share on other sites
CM Punk 446 Report post Posted November 23, 2019 Im nowszy model,tym gorzej trzyma cenę.SBM zielono-niebieska (pierwsza seria) i AX (druga seria) mają podobne,jeśli nie takie same blanki,tylko inne opakowanie,są mięsiste,pancerne. Od BX zaczyna się twardo,nie wiem,jak z nowszymi,ale mnie zdecydowanie podchodzą te starsze. Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBill 12 Report post Posted November 23, 2019 Jest temat na forum odnośnie Beastmasterów ponad 100 stron , trzeba sobie poczytać :) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted November 23, 2019 Skoro już raz zadałeś pytanie w innym temacie, to nie ma żadnego uzasadnienia do jego dublowania, proszę o przestrzeganie zasad i regulaminów panujących na forum Share this post Link to post Share on other sites