Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
like

Shimano Beastmaster 240m 10-30g SBMCX24M

Recommended Posts

Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów

Chętnie kupię taki kij;)

Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka

Sławek,wczoraj napisałem w tamtym temacie i zero odzewu .... wiec postanowiłem napisać posta , w temacie nie znalazłem informacji na temat aktualnej ceny tego kijaszka

Witam poszukuje informacji na temat wyżej wymienionego kijka. Najbardziej interesuje mnie jego cena (za używkę) mam okazje go kupić w prawdopodobnie okazyjnej cenie . Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów [emoji4]

Najlepiej jak byś poszukał wersji BX albo AX, CX to raczej nie jest już dużo warta, Max ze 150 zł

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edited by DzikiBill

Im nowszy model,tym gorzej trzyma cenę.SBM zielono-niebieska (pierwsza seria)  i AX (druga seria) mają podobne,jeśli nie takie same blanki,tylko inne opakowanie,są mięsiste,pancerne.

Od BX zaczyna się twardo,nie wiem,jak z nowszymi,ale mnie zdecydowanie podchodzą te starsze.

Jest temat na forum odnośnie Beastmasterów ponad 100 stron , trzeba sobie poczytać :)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Skoro już raz zadałeś pytanie w innym temacie, to nie ma żadnego uzasadnienia do jego dublowania,

proszę o przestrzeganie zasad i regulaminów panujących na forum

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...