De'Ptak 612 Report post Posted December 9, 2019 Panie Januszu. Czy gumy są jeszcze dostępne ( ukleja 10 cm ) ? Połowiłem nimi na grubo ! Nawet się nie spodziewałem. Gratuluję wyrobu. Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wideł 2,100 Report post Posted December 10, 2019 Są dostępne :) U mnie też ostatnio rządzi uklejka 10 cm. :) Share this post Link to post Share on other sites
maro zebaty 1,884 Report post Posted December 10, 2019 (edited) Ukleja 10 cm po sztuce z koloru proszę Edited December 10, 2019 by maro zebaty Share this post Link to post Share on other sites
Pescador de caña 484 Report post Posted December 11, 2019 Poproszę 10cm nr3 - 5szt 10cm nr5 - 3szt Share this post Link to post Share on other sites
ODYSEUSZ 261 Report post Posted December 11, 2019 Ukleja 10 cm - kolory:1,2,3 i 5 po 5 sztuk z każdego koloru. Share this post Link to post Share on other sites
Pescador de caña 484 Report post Posted December 18, 2019 Wolne żarty. Tydzień czasu już czekam na przesyłkę. Nie polecam Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu95 599 Report post Posted December 18, 2019 Wolne żarty. Tydzień czasu już czekam na przesyłkę. Nie polecam spokooojnie, Pan Janusz to nie sklep z obowiązkiem wysyłki w 24h :) Nie zostaniesz oszukany, nie bój żaby....a łowność gumek wynagrodzi stres :D Share this post Link to post Share on other sites
Pescador de caña 484 Report post Posted December 18, 2019 Ja jestem wyjątkowo spokojny. Kupuję w różnych sklepach i czasem zdarza się że czekam 3dni aż wyślą. Ale jak po tygodniu pytam co z przesyłką i ktoś mi odpowiada że wczoraj poszła bez żadnego wytłumaczenia to już lekka przesada. Share this post Link to post Share on other sites
Karpiu95 599 Report post Posted December 18, 2019 Ja zawsze jak zamawiałem u P.Janusza to dostawałem informację że przesyłka będzie u mnie w ciągu 2 tygodni. Zazwyczaj była szybciej :) Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wideł 2,100 Report post Posted December 19, 2019 Jak ktoś zamawia w środę ,to kaska wpływa mi w czwartek po południu.W piątki nigdy nie wysyłam bo i tak przez sobotę i niedzielę gumy będą leżały pogniecione w workach na poczcie co morze doprowadzić do ich odkształcenia.Także wysyłam w poniedziałek.Do dużego miasta przesyłka idzie 24 godz.,do mniejszego 48 godz. No i zrobił się tydzień koledze Pescador de cana. Share this post Link to post Share on other sites
ODYSEUSZ 261 Report post Posted December 19, 2019 Żeby oddać sprawiedliwość Panu Januszowi. Gumki zakupiłem 11 grudnia.Pieniądze zaksięgowały się u sprzedawcy najwcześniej 12.Paczka dotarła do mnie już 18 grudnia. W warunkach przedświątecznych to chyba rewelacyjny wynik. Uklejki są fantastyczne-jeśli miałbym czekać na dostawę kolejny tydzień byłoby warto. Share this post Link to post Share on other sites
Pescador de caña 484 Report post Posted December 19, 2019 Albo koledze Januszowi z wtorku zrobił się poniedziałek. Jakaś informacja o terminie wysyłki powinna być, może będzie mniej chętnych ale ze strony sprzedającego przynajmniej będzie uczciwiej. Share this post Link to post Share on other sites
jacekp29 4,262 Report post Posted December 19, 2019 Poproszę ukleja 10 cm kolor 3 - 10 sztuk Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
flpbl 188 Report post Posted December 19, 2019 Aż muszę się również wypowiedzieć. Może Pan Janusz nie jest wylewny w korespondencji, nie informuje o czasie wysyłki itp., ale z pewnością nie słyszałem nigdy aby był nieuczciwy. Kupowałem wiele razy od Pana Janusza woblery i gumy i zawsze wszystko się zgadzało. Pescador de caña wychodzisz, ze złego założenia, że zamówienie musi być zrealizowane natychmiast jak w sklepie. Niestety z zamówieniami od osób robiących rękodzieła tak nie ma. Do tego czasami dochodzą sprawy prywatne. Pescador de caña myślę, że nie masz się czego obawiać. Share this post Link to post Share on other sites
psd27 927 Report post Posted December 19, 2019 (edited) Wolne żarty. Tydzień czasu już czekam na przesyłkę. Nie polecamKolego, to nie Allegro albo Ceneo ze „nie polecam”, a poza tym wybacz, ale Twoje „nie polecam”, z całym szacunkiem dla Ciebie, brzmi dość zabawnie, gdy kierujesz to pod adresem Janusza Widła :-) Janusz rzeczywiście jest mało „wylewny” jeśli chodzi o komunikację, ale przy takim natłoku chętnych wcale mu się nie dziwię, bo lepiej te przynęty robić niż komunikować do wszystkich kupujących, kiedy zamierza wysłać ich przynęty. No chyba ze wyraźnie zaznaczałes, ze potrzebne Ci te gumy na jakiś termin, a Janusz to olał - wówczas nieładnie z jego strony. Edited December 19, 2019 by psd27 Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wideł 2,100 Report post Posted December 19, 2019 Oczywiście jakby kolega napisał że potrzebuje np.za trzy dni to bym nie przyjmował zamówienia bo to teraz mało aktualne .Nic nie pisał że mu te gumy potrzebne na jutro stąd nie wiem po co to bicie piany.Niesamowite mam korki przed domem z powodu remontu drogi.Na pocztę mam 5 km.a jadę tam i z powrotem około 1,5 godz.Także jak już się wybieram to jak mam do wysłania kilka przesyłek. Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz1000 64 Report post Posted December 19, 2019 Wolne żarty. Tydzień czasu już czekam na przesyłkę. Nie polecam Jest Pan zbyt niecierpliwy i niewyrozumiały, to nie jest dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
JAKO 48 Report post Posted December 19, 2019 Ja polecam, szybko bezproblemowo. Share this post Link to post Share on other sites
Pescador de caña 484 Report post Posted December 19, 2019 chodzi o zasady... ale nie jestem tak silny żeby wdawać się w forumowe wojenki ;) Przynęty doszły priorytetem. Jaskółka w gratisie więc bardzo fajnie :) bo 90% czasu spędzonego nad wodą obławiam przynętami bez pracy własnej. Dziękuję za gumki i pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
bartekmaj 8 Report post Posted December 19, 2019 Witam Jeśli są dostępne poniższe kolory to poproszę ( wszystko X 2) Ukleja 10cm 2, 3, 4, 6 Płoć 13cm 2, 3, 4, 5 Ukleja 16cm 1, 2 Syma 20 gum Share this post Link to post Share on other sites
Orzeszek 19 Report post Posted December 20, 2019 PESCADOR domawiaj już dzisiaj drugą partie :) .TE gumy naprawde łowią !!!! Share this post Link to post Share on other sites
De'Ptak 612 Report post Posted December 28, 2019 Dobrze prawi ! Share this post Link to post Share on other sites