M a r a s 953 Report post Posted November 15, 2019 Koledzy pozdrówcie Janusza od kolegów z forum, tych mu dobrze znanych jak również tych mniej. Dużo dużo zdrówka bo to teraz jest to najważniejsze. Dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 15, 2019 Koledzy pozdrówcie Janusza od kolegów z forum, tych mu dobrze znanych jak również tych mniej. Dużo dużo zdrówka bo to teraz jest to najważniejsze. Dziękuje.Chcesz możemy podać numer. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted November 15, 2019 Nie wiem czy pisaliście już o tym...niemniej, prawa strona ciała Janusza jest nienaruszona. Po dzisiejszych ćwiczeniach prostuje lewą nogę i jest w stanie trochę ją "dźwignąć" co oznacza, że na pewno da radę chodzić i to już stosunkowo w niedługim czasie. Obecnie ćwiczy lewą rękę i może to robić sam niestety jest to bolesne bo ma zwichnięcie, powstałe na skutek tego, że stawu nie trzymają mięśnie. Dzieli pokój z pacjentem, który jest w podobnym stanie. Szansę łowienia na lodzie, sam ocenia jako realne. Wygląda na to, że rehabilitacja zdecydowanie działa. Chłopaki, katują TV więc nie gadaliśmy zbyt długo... będzie coraz lepiej. Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 15, 2019 Nie wiem czy pisaliście już o tym...niemniej, prawa strona ciała Janusza jest nienaruszona. Po dzisiejszych ćwiczeniach prostuje lewą nogę i jest w stanie trochę ją "dźwignąć" co oznacza, że na pewno da radę chodzić i to już stosunkowo w niedługim czasie. Obecnie ćwiczy lewą rękę i może to robić sam niestety jest to bolesne bo ma zwichnięcie, powstałe na skutek tego, że stawu nie trzymają mięśnie. Dzieli pokój z pacjentem, który jest w podobnym stanie. Szansę łowienia na lodzie, sam ocenia jako realne. Wygląda na to, że rehabilitacja zdecydowanie działa. Chłopaki, katują TV więc nie gadaliśmy zbyt długo... będzie coraz lepiej.TV jest zabójcza... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
M a r a s 953 Report post Posted November 15, 2019 Chcesz możemy podać numer. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Poproszę. Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted November 15, 2019 Powiedziałem mu, że na 1 lód go nie puszczę. No żeby raki kupił, to sam powiedział, że o nich myślał Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Jak nie puścisz...? Jestem z Nim umówiony na marzec ,na okonie z przerębla i ciągle powtarza,że słowa dotrzyma! Wiadomo nie od dzisiaj,że jak jest cel, to łatwiej wszystko przychodzi,więc miejmy nadzieję ,że i w tym wypadku wszystko (rehabilitacja) przebiegnie szybko i skutecznie! Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted November 17, 2019 Czy ja dobrze widzę ? JANUSZ JEST NA JERKBAIT!!! Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted November 17, 2019 Dziś miał mieć komputer, więc możliwe Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted November 18, 2019 Panowie, Janusz ma już komputer, w miarę jak będzie miał siły to będzie zaglądał na forum. Na razie czytając bo pisanie jest jeszcze problematyczne ale postara się też odezwać. Pozdrawia Was serdecznie :) Share this post Link to post Share on other sites
sdd_ 1,188 Report post Posted November 18, 2019 Poszło, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pasji. Pozdrawiam Sławek Share this post Link to post Share on other sites
peekol 417 Report post Posted November 18, 2019 Janusz trzymaj się i zdrowiej, bo brakuje tu Ciebie! Serdecznie pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted November 20, 2019 Pozdrowienia od Janusza Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2019 Pozdrowienia od Janusza [emoji16] Panowie Janusz ma jutro urodziny,także kto będzie miał chwilę czasu niech tyrkne do Naszego solenizanta chociaż na chwileczkę.Jubilata nie solenizanta :) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted November 20, 2019 Wiemy o co chodzi Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted November 20, 2019 Może jeszcze dziś zadzwonię do niego. Z nogą u niego coraz lepiej. Może za parę dni zacznie chodzić. Było by ekstra Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted November 20, 2019 Tak jak napisałeś z nogą już coraz lepiej. Dzisiaj z Nim rozmawiałem . Wszystko idzie w dobrym kierunku . Share this post Link to post Share on other sites
Damian83 310 Report post Posted December 21, 2019 Janusz dasz radę pozdrawiam serdecznie Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted December 27, 2019 Przed chwilą rozmawiałem z Januszem i jest coraz lepiej ... nooo gdyby nie ten cholerny katar , który go dopadł (cytat ;) :D ) Przekazuję pozdrowienia bo Janusz póki co nie wchodzi na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 4, 2020 Jakieś najświeższe wieści o Januszowym zdrówku ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted February 5, 2020 Janusz ćwiczy i stara się wykorzystać każdą chwilę, jednak jakiś czas temu podczas przewożenia na badania do szpitala sanitariusz nadwyrężyl mu mięśnie barku. Przez to ma problemy z ćwiczeniami, a zwłaszcza z pionizacja przy balkoniku, nie jest w stanie się oprzeć. Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted February 6, 2020 Janusz ćwiczy i stara się wykorzystać każdą chwilę, jednak jakiś czas temu podczas przewożenia na badania do szpitala sanitariusz nadwyrężyl mu mięśnie barku. Przez to ma problemy z ćwiczeniami, a zwłaszcza z pionizacja przy balkoniku, nie jest w stanie się oprzeć. Piotrek. :) Dostałem numer telefonu do Janusza i oczywiście zadzwoniłem. Tak jak napisałeś ma problem z barkiem :( , ale się nie poddaje tylko walczy :) . Jak sam powiedział jak tylko może , to wszystkie siły wkłada w rehabilitację . Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted February 14, 2020 Najnowsze wieści od Janusza- wczoraj postawił pierwsze kroki :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted February 14, 2020 ...a dzisiaj poprawił wynik w ilości kroków. Radość i duma w jego głosie bezcenna :) Mówię mu; Janusz, jutro półmaraton?! A tu guzik z pętelką ... w soboty i niedziele rehabilitacja zawieszona. Ręce opadają :huh: Tak czy inaczej jest coraz lepiej :good: Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted February 14, 2020 Super :) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 16, 2020 Przed chwilą rozmawiałem z Januszem. :) Niestety w związku z sytuacją w Polsce ma zawieszoną rehabilitację :( , ale stara się choć troszkę samodzielnie ćwiczyć :) . Ramię boli go jak sam powiedział "Powiedzmy że coraz mniej" :doh:. Ogólnie trzyma się dobrze i jak sam powiedział tęskni mu się za łowieniem ryb. Prosił żeby wszystkich pozdrowić i życzyć wszystkim ZDROWIA. Share this post Link to post Share on other sites