Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Piotrek Milupa

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

Recommended Posts

Rozmawiałem dziś z Januszem,nie jest w zbyt dobrej formie,ale wypowiada się już bardzo zrozumiale i chyba wszystko jest na dobrej drodze ,aby było jeszcze lepiej. Obiecał,że nigdy się nie podda i będzie walczył z całych sił. Ma dobrą opiekę i ogromne wsparcie wśród bliskich.

Prosił aby podziękować wszystkim za wsparcie i jak to określił "dobre myśli".

Jeśli ktoś posiada do Janusza nr, telefonu to prosiłbym o kontakt z Nim , bo jak to określił "w szpitalu jest bardzo nudno" więc na pewno się ucieszy z każdej rozmowy!

Macie pozdrowienia od Janusza, jutro ma zostać przewieziony do ośrodka rehabilitacyjnego. Teraz zacznie się intensywna praca żeby powrócił do sprawności, więc nasze wsparcie będzie tu potrzebne.

Co do telefonu to nadal jest poszukiwany, oczywiście można by kupić ale każdy grosz pójdzie na rehabilitację bo zdrowie jest ważniejsze.

I cegiełka ode mnie poszła.

Dużo siły i wytrwałości w dążeniu do poprawy zdrowia.

Cholera, Janusz coś Ty narobił?! 

Człowiek mało na jerka zagląda a tu taki numer (i nikt na fejsie nie poinformował  :unsure:). 
Na dniach powędruje na aukcje coś od Melka.

Pozdr

M

Janusz chociaż poważnie chory jest w miarę dobrej kondycji.
Dziś pierwszy raz go postawili na nodze nad którą ma władzę.
Kontakt z nim jest przyjemny chociaż ciut powolny... no ale w końcu skończył 19 lat chłopak.

Każda pomoc jest barrrdzo potrzebna.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Przed chwilą rozmawiałem z Januszem, po wczorajszej pionizacji nabrał nadziei i stwierdził że ma plan pójść piechotą nad Białke i zrobi wszystko żeby tak było

Dzwońcie do Niego, bo siedzi bidus sam w izolatce i nudzi się jak mops. Każde kilka minut rozmowy jest potrzebne jak intensywna rehabilitacja.

Poszło ode mnie, trochę późno ale na pewno się przyda. Zdrowia dla Pana Janusza

Dziś rozmawiałem tylko chwilę, ale więcej będę wiedział wieczorem. 

Janusz stara się ćwiczyć jak tylko się da, dostał teraz nowego rehabilitanta, więc jest szansa że będzie większa intensywność ćwiczeń.

Rozmawiałem wieczorem z Januszem, dziś zmienił swoje miejsce pobytu, przewieziono go do Domu Pomocy. Niestety nie jest w stanie na razie samodzielnie funkcjonować i potrzebuje stałej opieki, stąd decyzja o domu pomocy.
Ma mieć tam zapewnioną rehabilitację i do tego dodatkowe ćwiczenia.
Pozdrawia Was serdecznie i dziękuję za wsparcie.

Byłem u Janusza w niedzielę. W ośrodku rehabilitacyjnym miał bardzo mało pomocy jeżeli chodzi o ćwiczenia.Teraz w nowym miejscu ma to się zmienić na lepsze. Pozostaje trzymać kciuki aby wszystko ruszyło tak jak powinno

Wczoraj dzwoniłem do Janusza, rozmawia bardzo sprawnie. Niedługo ma zacząć rehabilitację. Jest już w placówce, która umożliwia wejście rehabilitantów "z zewnątrz". Prosił by Was wszystkich pozdrowić. Może niedługo sam zawita na forum :) Trzymajmy kciuki  :good: 

Przed chwilą rozmawiałem z Januszem, dziś zaczął ćwiczenia i umówiony został też rehabilitant "specjalista od ciężkich przypadków" jak to nazwał Janusz. Od jutra start z dodatkowymi ćwiczeniami.

Jestem po rozmowie z Januszem . Specjalista od ciężkich przypadków już działa i zaczyna wszystko iść w dobrym kierunku. Janusz wszystkich pozdrawia i jak ktoś chce z Nim porozmawiac to jest dostępny pod telefonem od rana aż do północy

Cieszy mnie fakt, że może prostować nogę.

Właśnie skończyłem krótką rozmowę.

Powiedziałem mu, że w tym tempie to jeszcze może zostać instruktorem jazdy na nartach ;)

Jest dużo lepiej.

Już mnie na lód wyciąga [emoji16]

Powiedziałem mu, że na 1 lód go nie puszczę.
No żeby raki kupił, to sam powiedział, że o nich myślał

Zatem niech tak będzie.
Co zrobisz jak nic nie zrobisz:)
To jest twarda sztuka.

• Create New...