Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Piotrek Milupa

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

Recommended Posts

Pierwsze środki przelane na konto siostrzenicy. Jeszcze raz dzięki za wpłaty, szybka rehabilitacja jest ważna przy udarze, liczę że nasze wsparcie pomoże to zorganizować.

Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka

Poszła cegiełka.
W sobotę lub niedzielę pojadę odwiedzić Janusza. Napisze kilka słów po wizycie co u Niego .

Właśnie wróciłem z wizyty od Janusza . Sytuacja na chwilę obecną nadal jest poważna. Lewa strona całkowicie wyłączona z funkcjonowania. Narazie brak informacji kiedy rozpocznie się rehabilitacja. Janusz dostaje mocne leki , jest ospały ale kontaktuje normalnie i można z Nim porozmawiać- odpowiada pół zdaniami . Pogadaliśmy o rybach , planach na kolejne wspólne wyjazdy . Janusz się nie poddaje i twierdzi że raz z tego wyszedł to i uda się ponownie

@Łukasz W
Dzięki za wieści, na razie nie mam jak pojechać do niego :(

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Cześć.

Od dawna jestem kolegą Janusza, spędziliśmy nad wodą wiele wspaniałych chwil, odwiedzam Go i mam kontakt z jego Rodziną. W trakcie dzisiejszych odwiedzin przekazałem Mu wasze życzenia powrotu do zdrowia. Tak pozytywny odzew na apel o pomoc, bardzo podnosi na duchu i jestem przekonany, że doda mu sił w walce z chorobą. Janusz bardzo się ucieszył, prosił aby wszystkich pozdrowić i powiedział, że podziękowania napisze samodzielnie jak tyko wróci do formy. Mimo swojego stanu zdrowia, jest w dobrej formie psychicznej a to bardzo ważne. Jestem dobrej myśli, to twardy zawodnik;)  W jego imieniu bardzo dziękuję za dobre słowa i pomoc materialną, na pewno będzie potrzebna.

Pozdrawiam

Sławek Harat

Pozdrowienia od Janusza dla Was wszystkich. Janusz bardzo dziękuje za okazane wsparcie i pomoc. Dzisiaj był już dużo lepszy kontakt . Nadal jest bardzo ciężko ale Janusz to twarda sztuka i się nie poddaje. Podobno były już próby
siadania na wózek

Czołem Panowie, byłem teraz u Janusza. Pogadaliśmy powoli i spokojnie. Stan jest poważny ale Janusz wierzy w siebie i to jest najważniejsze. Zachęcam do odwiedzin bo to jest dla niego bardzo ważne. Pozdrawiam wszystkich Bartek Poparda.

Przekazuję Wam wiadomość

Dla wszystkich ktorzy interesuja sie zdrowiem Janusza, dziękujemy za wsparcie finansowe i duchowe. Czuje się już lepiej, jest rehabilitowany i w połowie przyszłego tygodnia ma zostać przewieziony do placówki rehabilitacyjnej. Czeka go jeszcze ciężka praca nad sobą. Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie i życzliwość. Siostrzenica Natalia z rodziną

Rozmawiałem dzisiaj z Januszem, przekazałem Wasze życzenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia. Janusz dziękuję Wam za nie i za wsparcie jakie otrzymał. Rehabilitacja już trwa ale zapowiada się na długotrwały proces, więc każde wsparcie się przyda.

Skromny datek i z mojej strony dla Janusza i wsparcie duchowe by szybko wrócił do zdrowia. Ważne że chce i walczy, jak walczy to na pewno wygra....

• Create New...