dhj59 3 Report post Posted September 19, 2019 Zdrowiej! zrobione Share this post Link to post Share on other sites
Piotr.B 550 Report post Posted September 19, 2019 Zdrowie ważniejsze od pieniędzy. Zdrowiej Janusz Share this post Link to post Share on other sites
malinabar 9,476 Report post Posted September 19, 2019 Przelew poszedł . Wracaj Januszu nad Rzekę i na Forum ! Share this post Link to post Share on other sites
CHELEK 3 Report post Posted September 19, 2019 Małe wsparcie poszło Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 19, 2019 Pierwsze środki przelane na konto siostrzenicy. Jeszcze raz dzięki za wpłaty, szybka rehabilitacja jest ważna przy udarze, liczę że nasze wsparcie pomoże to zorganizować. Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted September 19, 2019 Poszła cegiełka. W sobotę lub niedzielę pojadę odwiedzić Janusza. Napisze kilka słów po wizycie co u Niego . Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted September 19, 2019 I ode mnie cegiełka. Zdrowia życzę Januszku :) Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted September 21, 2019 Właśnie wróciłem z wizyty od Janusza . Sytuacja na chwilę obecną nadal jest poważna. Lewa strona całkowicie wyłączona z funkcjonowania. Narazie brak informacji kiedy rozpocznie się rehabilitacja. Janusz dostaje mocne leki , jest ospały ale kontaktuje normalnie i można z Nim porozmawiać- odpowiada pół zdaniami . Pogadaliśmy o rybach , planach na kolejne wspólne wyjazdy . Janusz się nie poddaje i twierdzi że raz z tego wyszedł to i uda się ponownie Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 21, 2019 @Łukasz W Dzięki za wieści, na razie nie mam jak pojechać do niego :( Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 21, 2019 Dzięki za informacje, w poniedziałek rano puszczam kolejny przelew na konto rodziny. Share this post Link to post Share on other sites
jerzy6 1,219 Report post Posted September 21, 2019 poszło też. Zdrowia i wytrwałości Januszu. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Harat 30 Report post Posted September 21, 2019 Cześć. Od dawna jestem kolegą Janusza, spędziliśmy nad wodą wiele wspaniałych chwil, odwiedzam Go i mam kontakt z jego Rodziną. W trakcie dzisiejszych odwiedzin przekazałem Mu wasze życzenia powrotu do zdrowia. Tak pozytywny odzew na apel o pomoc, bardzo podnosi na duchu i jestem przekonany, że doda mu sił w walce z chorobą. Janusz bardzo się ucieszył, prosił aby wszystkich pozdrowić i powiedział, że podziękowania napisze samodzielnie jak tyko wróci do formy. Mimo swojego stanu zdrowia, jest w dobrej formie psychicznej a to bardzo ważne. Jestem dobrej myśli, to twardy zawodnik;) W jego imieniu bardzo dziękuję za dobre słowa i pomoc materialną, na pewno będzie potrzebna. Pozdrawiam Sławek Harat Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Gołąb 9,419 Report post Posted September 22, 2019 Przelew poszedł. Share this post Link to post Share on other sites
Rajfel 1,325 Report post Posted September 23, 2019 Właśnie wróciłem z pomorza.Janusz trzymaj się . Przelew poleciał. Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted September 24, 2019 Pozdrowienia od Janusza dla Was wszystkich. Janusz bardzo dziękuje za okazane wsparcie i pomoc. Dzisiaj był już dużo lepszy kontakt . Nadal jest bardzo ciężko ale Janusz to twarda sztuka i się nie poddaje. Podobno były już próby siadania na wózek Share this post Link to post Share on other sites
Bartol 187 Report post Posted September 24, 2019 Czołem Panowie, byłem teraz u Janusza. Pogadaliśmy powoli i spokojnie. Stan jest poważny ale Janusz wierzy w siebie i to jest najważniejsze. Zachęcam do odwiedzin bo to jest dla niego bardzo ważne. Pozdrawiam wszystkich Bartek Poparda. Share this post Link to post Share on other sites
psulek 1,663 Report post Posted September 28, 2019 W jaki sposób można dodać post z aukcją? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 28, 2019 W jaki sposób można dodać post z aukcją?Dodaj na zwykłej giełdzie a ja przeniosę Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
psulek 1,663 Report post Posted September 28, 2019 Wrzuciłem Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 28, 2019 Przekazuję Wam wiadomość Dla wszystkich ktorzy interesuja sie zdrowiem Janusza, dziękujemy za wsparcie finansowe i duchowe. Czuje się już lepiej, jest rehabilitowany i w połowie przyszłego tygodnia ma zostać przewieziony do placówki rehabilitacyjnej. Czeka go jeszcze ciężka praca nad sobą. Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie i życzliwość. Siostrzenica Natalia z rodziną Share this post Link to post Share on other sites
Radbraw 224 Report post Posted September 28, 2019 Dopiero zobaczyłem. Poszło Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted September 29, 2019 Idzie Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 29, 2019 Rozmawiałem dzisiaj z Januszem, przekazałem Wasze życzenia powrotu do zdrowia i pozdrowienia. Janusz dziękuję Wam za nie i za wsparcie jakie otrzymał. Rehabilitacja już trwa ale zapowiada się na długotrwały proces, więc każde wsparcie się przyda. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted September 30, 2019 Kolejny przelew na rehabilitację poszedł, dziękuję Wam za dobre serce. Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted October 2, 2019 Skromny datek i z mojej strony dla Janusza i wsparcie duchowe by szybko wrócił do zdrowia. Ważne że chce i walczy, jak walczy to na pewno wygra.... Share this post Link to post Share on other sites