Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Piotrek Milupa

Pilne - Pomoc dla Janusza @Woblery z Bielska

Recommended Posts

Niestety odwiedziny też zostały zawieszone, więc prośba do Was- dzwońcie do Janusza ile się da! Niech czuje wsparcie z naszej strony,bo oprócz telewizora nie ma kontaktu ze światem...

Tak jak napisał Marcin , teraz jedyny kontakt Janusza za światem , to telewizor i telefon . Zresztą dziś sam tak mi powiedział podczas rozmowy telefonicznej.

Kto może niech dzwoni bo to jest mu potrzebne jak rybie woda. 

Kiedy mu wspomniałem że byłem dziś na rybach , to głos mu się tak ożywił że aż miło. :D

Prosił żeby pozdrowić kolegów i parafrazując ;) jego słowa . Jest ciężko :angry:  , ale nie pękam :) .

Chłopaki dzwońcie bo naprawdę facet ma teraz przerąbane.
Cholernie mu nudno, nie ma z kim gadać.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Wczoraj dłuższą chwilę pogadałem sobie z Januszem. Ucieszył mnie przede wszystkim jego dobry nastrój bo jeszcze dzień wcześniej nie było fajnie. Nowy problem zdrowotny i nowy problem ... na całe szczęście wczoraj pozytywnie rozwiązany. Znowu poopowiadaliśmy sobie kawały, pogadaliśmy o obecnej sytuacji.

Janusz bardzo interesuje się tym co się dzieje na forum. To dobry objaw, że zaczyna tęsknić za nami i wszystkich pozdrawia :highfive:

Rozmawiałem z Januszem i mam dobre wieści!  Dziś czuł się bardzo dobrze i miał dużo siły i zapału do ćwiczeń.Najpierw poćwiczył trochę rękę przy drabinkach,a później zrobił kilka kroków przy chodziku- słyszałem entuzjazm i nadzieję w jego głosie,a do tego obiecał,że w poniedziałek postara się jeszcze bardziej!

Pozdrawia wszystkich forumowiczów i prosi o telefony,bo strasznie się nudzi!

Ja dzisiaj rozmawiałem z nim i prośba jest moja żeby dzwonić do niego bo to jest mu potrzebne. Nie patrzcie ze będziecie przeszkadzać bo nie będziecie. Janusz nie ma teraz rechabilitacji z racji zagrożenia wirusem więc tymbardziej trzeba się z nim kontaktować. Trochę mówienie sprawia mu wysiłek ale musi ćwiczyć

Właśnie rozmawiałem z Januszem . Jest w izolatce także teraz totalnie nie ma z kim pogadać. Powód izolacji to nocna wizyta w szpitalu wojewódzkim. Jak ktoś ma trochę czasu to niech tyrknie do Niego i pogada o rybach

Rozmawiałem. Domyślałem się, że zrobili mu kwarantannę po wizycie w szpitalu bo tam korona. Za dwa tygodnie, znowu będzie musiał być na zabiegu w tym szpitalu i ...znowu kwarantanna?! przerąbane!. Na całe szczęście Janusz to twardziel i mówi, że wytrzyma wszystko. Zawsze w zanadrzu ma jakiś dobry kawał ;)  :D Poza tym przeniesienie do izolatki ma, jak stwierdził jeden istotny plus ... izolatka ma okna w suficie, to może sobie popatrzeć na niebo :rolleyes:  :) Pozdrawia wszystkich forumowiczów :highfive:

No i niestety, zgodnie z przypuszczeniami Janusz po zabiegu w szpitalu znowu trafił do izolatki. Humor dopisuje bo przynajmniej ma telewizor (a wiemy jak teraz rozrywkowo w telewizji ;) ) i okno w suficie, przez które naoglądał się dzisiaj padającego śniegu. 

Więc kto może to niech dzwoni do Janusza :)

Przed chwilą zadzwonił do mnie Janusz z bardzo ważną i informacją. Wymyślił jak można pokonać wirusa i pandemię. Muszę przyznać, że pomysł dość oryginalny ...kto chce się dowiedzieć jak, to musi sam do niego zadzwonić. ;)  :D

Widać, że mu się poprawia i coraz bardziej nudzi :P  :)

Edited by BOB

Miał rownież dobry pomysł co zrobić jak Nas złapie policja w drodze na ryby podczas zakazu łowienia

Krótko telefon od Janusza i nowy kawał:

Blondynka odniosła sukces w czasie kwarantanny. Ułożyła puzzla w 45 minut. A na pudełku było napisane ... od 5 do 7 lat. ;)  :D

Zdrowieje :P  :)  :)  :)

Janusz w dobrej formie i pozytywnym nastawieniu.

Pozdrawia Wszystkich :)

• Create New...