cyprys19 7,883 Report post Posted March 16, 2020 Niestety odwiedziny też zostały zawieszone, więc prośba do Was- dzwońcie do Janusza ile się da! Niech czuje wsparcie z naszej strony,bo oprócz telewizora nie ma kontaktu ze światem... Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted March 19, 2020 Tak jak napisał Marcin , teraz jedyny kontakt Janusza za światem , to telewizor i telefon . Zresztą dziś sam tak mi powiedział podczas rozmowy telefonicznej. Kto może niech dzwoni bo to jest mu potrzebne jak rybie woda. Kiedy mu wspomniałem że byłem dziś na rybach , to głos mu się tak ożywił że aż miło. :D Prosił żeby pozdrowić kolegów i parafrazując ;) jego słowa . Jest ciężko :angry: , ale nie pękam :) . Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted March 20, 2020 Chłopaki dzwońcie bo naprawdę facet ma teraz przerąbane. Cholernie mu nudno, nie ma z kim gadać. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 22, 2020 Wczoraj dłuższą chwilę pogadałem sobie z Januszem. Ucieszył mnie przede wszystkim jego dobry nastrój bo jeszcze dzień wcześniej nie było fajnie. Nowy problem zdrowotny i nowy problem ... na całe szczęście wczoraj pozytywnie rozwiązany. Znowu poopowiadaliśmy sobie kawały, pogadaliśmy o obecnej sytuacji. Janusz bardzo interesuje się tym co się dzieje na forum. To dobry objaw, że zaczyna tęsknić za nami i wszystkich pozdrawia :highfive: Share this post Link to post Share on other sites
Pracownia Mandula Chełm 209 Report post Posted March 25, 2020 Jak ktoś będzie rozmawiał z Januszem proszę pozdrowić i życzyć zdrowia. Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted March 27, 2020 Rozmawiałem z Januszem i mam dobre wieści! Dziś czuł się bardzo dobrze i miał dużo siły i zapału do ćwiczeń.Najpierw poćwiczył trochę rękę przy drabinkach,a później zrobił kilka kroków przy chodziku- słyszałem entuzjazm i nadzieję w jego głosie,a do tego obiecał,że w poniedziałek postara się jeszcze bardziej! Pozdrawia wszystkich forumowiczów i prosi o telefony,bo strasznie się nudzi! Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted March 30, 2020 Janusz twarda sztuka . Jesteśmy cały czas na łączach Share this post Link to post Share on other sites
Piotr.B 550 Report post Posted March 31, 2020 Ja dzisiaj rozmawiałem z nim i prośba jest moja żeby dzwonić do niego bo to jest mu potrzebne. Nie patrzcie ze będziecie przeszkadzać bo nie będziecie. Janusz nie ma teraz rechabilitacji z racji zagrożenia wirusem więc tymbardziej trzeba się z nim kontaktować. Trochę mówienie sprawia mu wysiłek ale musi ćwiczyć Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted April 3, 2020 Właśnie rozmawiałem z Januszem . Jest w izolatce także teraz totalnie nie ma z kim pogadać. Powód izolacji to nocna wizyta w szpitalu wojewódzkim. Jak ktoś ma trochę czasu to niech tyrknie do Niego i pogada o rybach Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 4, 2020 Rozmawiałem. Domyślałem się, że zrobili mu kwarantannę po wizycie w szpitalu bo tam korona. Za dwa tygodnie, znowu będzie musiał być na zabiegu w tym szpitalu i ...znowu kwarantanna?! przerąbane!. Na całe szczęście Janusz to twardziel i mówi, że wytrzyma wszystko. Zawsze w zanadrzu ma jakiś dobry kawał ;) :D Poza tym przeniesienie do izolatki ma, jak stwierdził jeden istotny plus ... izolatka ma okna w suficie, to może sobie popatrzeć na niebo :rolleyes: :) Pozdrawia wszystkich forumowiczów :highfive: Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 14, 2020 No i niestety, zgodnie z przypuszczeniami Janusz po zabiegu w szpitalu znowu trafił do izolatki. Humor dopisuje bo przynajmniej ma telewizor (a wiemy jak teraz rozrywkowo w telewizji ;) ) i okno w suficie, przez które naoglądał się dzisiaj padającego śniegu. Więc kto może to niech dzwoni do Janusza :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted April 28, 2020 (edited) Przed chwilą zadzwonił do mnie Janusz z bardzo ważną i informacją. Wymyślił jak można pokonać wirusa i pandemię. Muszę przyznać, że pomysł dość oryginalny ...kto chce się dowiedzieć jak, to musi sam do niego zadzwonić. ;) :D Widać, że mu się poprawia i coraz bardziej nudzi :P :) Edited April 28, 2020 by BOB Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz W 382 Report post Posted April 29, 2020 Miał rownież dobry pomysł co zrobić jak Nas złapie policja w drodze na ryby podczas zakazu łowienia Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted May 7, 2020 Krótko telefon od Janusza i nowy kawał: Blondynka odniosła sukces w czasie kwarantanny. Ułożyła puzzla w 45 minut. A na pudełku było napisane ... od 5 do 7 lat. ;) :D Zdrowieje :P :) :) :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted June 27, 2020 Janusz w dobrej formie i pozytywnym nastawieniu. Pozdrawia Wszystkich :) Share this post Link to post Share on other sites