Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Del Toro

[Artykuł] Welcome to the jungle...

Recommended Posts

Ja trafiłem na nie tylko w jednej lagunie, kompletnie ignorowały woblery ale obrotówką już nie pogardziły. W któreś przynęcie mam zęby payary.

My sporo arowan nalowilismy na wahadelka, czasami po 20 sztuk z jednego miejsca. 

Payare trafilem tylko jedna, mala.

Wahadło było tajną przynęta w dołkach 10-15 na dorado, tubylcy mówili e ty na "cuchara" nic nie złowisz potem cały wieczór przy ognisku ją oglądał. Jak wyjeżdżałem dostał ja w prezencie.

Wahadło było tajną przynęta w dołkach 10-15 na dorado, tubylcy mówili e ty na "cuchara" nic nie złowisz potem cały wieczór przy ognisku ją oglądał. Jak wyjeżdżałem dostał ja w prezencie.

Tam gdzie lowilismy na Rio Negro dorado nie ma :) Ale wahadla byly skuteczne na wszystkie ryby. 

Złowiłem kilkanaście, były na tej lagunie co trzeba było łódki przenosić. Najlepiej brały na morsy

Traira jak wsciekly pitbull :D Z wiekszosci przynet robila nam sito, zebiska to one maja nieprzyjemne ;)
Arowany polowiliscie? Bardzo fajne sportowe rybki, wiekszosc walki w powietrzu.[/quote]

Złowiłem kilkanaście, były na tej lagunie co trzeba było łódki przenosić. Najlepiej brały na morsy

Traira jak wsciekly pitbull :D Z wiekszosci przynet robila nam sito, zebiska to one maja nieprzyjemne ;)
Arowany polowiliscie? Bardzo fajne sportowe rybki, wiekszosc walki w powietrzu.[/quote]

U nas wydry byly nawet skuteczniejsze, zreszta na nie najwiecej ryb mialem.

Piękna przygoda Paweł, kolejny dowód że w nieprzełowionych wodach wahadło bije na głowę inne przynęty. Do tego jest trwałe i bardzo uniwersalne. To niedługo pewnie będzie relacja z Boliwii ;)

Edited by wujek

Piękna przygoda Paweł, kolejny dowód że w nieprzełowionych wodach wahadło bije na głowę inne przynęty. Do tego jest trwałe i bardzo uniwersalne. To niedługo pewnie będzie relacja z Boliwii ;)

Dokladnie, wahadlo dalo najwiecej ryb. Moze nie tak widowiskowe jak powierzchniowce, ale bardzo skuteczne ;)

• Create New...