Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
kubanczyk21

Usunięty temat - brak informacji dlaczego i przez kogo

Recommended Posts

Czy mógłbym się dowiedzieć kto i dlaczego usunął dzisiaj mój temat dotyczący sprzedaży pontonu?

Być może złamałem jakiś punkt regulaminu (nieświadomie), ale w takim przypadku prosiłbym chociaż o informację co zrobiłem nie tak.

Czy mógłbym się dowiedzieć kto i dlaczego usunął dzisiaj mój temat dotyczący sprzedaży pontonu?

Być może złamałem jakiś punkt regulaminu (nieświadomie), ale w takim przypadku prosiłbym chociaż o informację co zrobiłem nie tak.

Z tego co kojarzę to zdjęcie nowego pontonu było z neta a nie przedstawiało Twojego pontonu.

Regulamin złamałeś świadomie, bo nawet napisałeś że wstawisz zdjęcia pod koniec tygodnia, a teraz tylko poglądowe zdjęcie, czyli wiedziałeś o konieczności załączenia zdjęć.

Nie ma zdjęcia oferowanego przedmiotu, nie ma ogłoszenia, taka obowiązuje zasada.

Zapraszamy... http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/

w szczególności tu http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/

"5. Treść ogłoszenia musi zawierać:
(i) tytuł wskazujący na treść ogłoszenia
(ii) opis przedmiotu ogłoszenia uwzględniający istotne cechy towaru
(iii) ogłoszenie sprzedaży musi zawierać cenę sprzedaży
(iv) ogłoszenie sprzedaży lub zamiany musi zawierać aktualne zdjęcie przedmiotu a także informację o stanie fizycznym / technicznym / wadach widocznych i ukrytych
(v) jeżeli ogłoszenie zamieszczone jest również w innych mediach – informację o tym fakcie, z zastrzeżeniem postanowień pkt. 6 poniżej"

Ok regulamin złamany, post do kosza, rozumiem. Tylko dlaczego nikt mi nie napisał na priv co było nie tak? Równie dobrze mógłbym pomyśleć, że coś się nie zapisało i dodałbym kolejny post z tym samym błędem.
Kara sama w sobie nic nie da jeśli człowiek nie wie za co ją dostał.
P.S. Co do mojego ogłoszenia bez zdjęć to wrzuciłem je wcześniej, żeby rozeznać wstępne zainteresowanie. Ale ok w weekend wrzucę z prawdziwymi zdjęciami.
Pozdrawiam

Tylko dlaczego nikt mi nie napisał na priv co było nie tak?

Bo w regulaminie jest napisane wyraznie, ze 'musi zawierac aktualne zdjecie'? 

Zamykając dyskusję, nie ma zdjęć, nie ma ogłoszenia i kropka.
Nikt nie będzie pisał wiadomości priv, bo nie mamy na to czasu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...