MaciekWwo 0 Report post Posted February 4, 2019 (edited) Cześć! Z głębi serca apeluję o pomoc Andrzejowi. Lektura nie zawiedzie Was na pewno! https://www.facebook.com/andrzej.konowrocki.94?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAD-bMZphHU0-BbeoeWtW7cNQ03wtAqNzaQM1wrSNxkQb_C4uSYQBIDuhNOsVT62Y_8hoJ4ZrrU7L9k&hc_ref=ARTMauYylaD5e9JXJ0fFl67cI5WoAKIml3lhEXWOPxm-XBzsFbI06CgY8co56fBytHE&fref=nf Pozdrawiam MN Edited February 4, 2019 by MaciekWwo Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted February 4, 2019 Niestety nie mam FB. Możesz opisać co się stało? Share this post Link to post Share on other sites
Pavko 557 Report post Posted February 5, 2019 Zdrowotnie niedomaga i prosi o pomoc. Cyt: PROŚBA O WSPARCIE Od kilku miesięcy przechodzę trudny okres w swoim życiu. Borykam się z chorobą żołądkowo-jelitową. Nie mogę normalnie funkcjonować i zarobkować. Proszę więc Was o pomoc. NIE CHCĘ JAŁUMUŻNY, ale możecie mi pomóc wspierając mnie finansowo poprzez zakup moich książkowych wydań "Wędkarskich Notatników" Bardzo na Was liczę !!! Kontakt E-mail: andrzej-konowrocki@wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Tałocha 886 Report post Posted February 5, 2019 Dzięki za wrzucenie myślę, że warto pomóc, a i lektura pewnie będzie wyborna. Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted February 5, 2019 Dzięki za wrzucenie myślę, że warto pomóc, a i lektura pewnie będzie wyborna. Też tak uważam ,wysłałem email. Share this post Link to post Share on other sites
Banjo 2,621 Report post Posted February 14, 2019 (edited) Już są u mnie :) . Warto wspomóc Andrzeja. [attachment=568980:notanik.JPG] Edited February 14, 2019 by Banjo Share this post Link to post Share on other sites
Banjo 2,621 Report post Posted February 18, 2019 Przeczytałem "Wędkarskie Notatniki" i muszę przyznać, że Andrzej w bardzo ładny sposób opisuje to, co w naszym hobby liczy się najbardziej. Kontakt, obcowanie z przyrodą i do tego okraszone ładny zdjęciami. Andrzej głównie opisuje wyprawy pstrągowo-trociowe, swoje wygrane i przegrane potyczki. Bardzo zachęcam do kupna Jego książek. W Andrzeju znalazłem bratnią duszę. Share this post Link to post Share on other sites
marecki003 341 Report post Posted February 23, 2019 Gdzie można nabyć ten notatnik ? Share this post Link to post Share on other sites
Banjo 2,621 Report post Posted February 24, 2019 Gdzie można nabyć ten notatnik ? Napisz do Niego maila, jest powyżej. Share this post Link to post Share on other sites