Guzu 18,102 Report post Posted January 15, 2019 I co dalej ? :o Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted January 15, 2019 Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. :) Tyle. Share this post Link to post Share on other sites
lexi 212 Report post Posted January 15, 2019 (edited) I co dalej ? :o ........Many options, too many explain over text...... edit: dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D Edited January 15, 2019 by lexi Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted January 15, 2019 Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. :) Tyle. Do czego wracać ? Albo dokąd? Share this post Link to post Share on other sites
Jar1808 46 Report post Posted January 15, 2019 Brytyjczycy sami nie wiedzą czego chcą , elity polityczne bawią się w swoje interesy moim zdaniem czysty hause of cards! Share this post Link to post Share on other sites
ISAR 184 Report post Posted January 15, 2019 Go! Byle szybko. Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted January 15, 2019 Prawda jest taka, że zagłosowali. Jeśli nie potrafią się dogadać wew. to tylko twardy brexit ... tu już nie ma powrotu. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted January 15, 2019 (edited) Mix koniunkturalizmu politycznego i przeświadczenia o własnej niedyskutowalnej wyjątkowości w skali swiata sprawia, że słowa takie jak "odpowiedzialność", "współpraca" czy choćby zwykła "przyzwoitość" wogole nie pasują do tego, co tam się dzieje :( Edited January 15, 2019 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
vako 1,660 Report post Posted January 15, 2019 (edited) I co dalej ? :o Zanim zapytasz powinieneś wiedzieć dlaczego? Dlatego polecam obejrzeć ten film: https://www.youtube.com/watch?v=1zZXE1ZOBQM (demokracja w pigułce) Cała reszta to tylko konsekwencja. Edited January 15, 2019 by vako Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted January 15, 2019 Daniel, do czego... a choćby do Krakowa, Warszawy, Poznania... innych miejsc w Polsce. A dokąd... może raczej którędy... ::) Share this post Link to post Share on other sites
Drac 1,102 Report post Posted January 15, 2019 Czyli zagłosowali za wyjściem? Share this post Link to post Share on other sites
ISAR 184 Report post Posted January 15, 2019 May przegrala, bedzie twardo Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted January 15, 2019 dymisja gabinetu i przedterminowe wybory w UK ? Share this post Link to post Share on other sites
ISAR 184 Report post Posted January 15, 2019 (edited) dymisja gabinetu i przedterminowe wybory w UK ? na 100% inaczej juz tego nie opanuja Edited January 15, 2019 by jacus Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted January 15, 2019 Czyli zagłosowali za wyjściem? To w 2016... Share this post Link to post Share on other sites
hlehle 4,798 Report post Posted January 15, 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej... A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ;) Share this post Link to post Share on other sites
lexi 212 Report post Posted January 15, 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej... A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ;) ..Islandia :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Jar1808 46 Report post Posted January 15, 2019 Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej... A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ;) Witaj w klubie! Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted January 15, 2019 (edited) ........Many options, too many explain over text...... edit: dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D Polacy nie gęsi i swój język mają- pisał kiedyś Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym trendem pisania po łacinie Jak ze to jest teraz na czasie . Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam Edited January 15, 2019 by Viking Share this post Link to post Share on other sites
korol 7,083 Report post Posted January 15, 2019 Żyjemy w ciekawych czasach. Dziś odpowiadałem zawodowo, jakie to niesie konsekwencje dla naszych strategicznych programów. W skrócie, mniej potencjalnego hajsu z EBI. Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted January 15, 2019 ..Islandia :ph34r: Tam już ponad 15% społeczeństwa to Polacy, chyba nie warto :mellow: Share this post Link to post Share on other sites
albercik2 557 Report post Posted January 15, 2019 Witaj w klubie! Takich ludzi tu jest tysiące, jedni wyjadą drudzy zostaną. Zależy co i jak będzie się kręciło. Share this post Link to post Share on other sites
hlehle 4,798 Report post Posted January 15, 2019 (edited) ..Islandia :ph34r: Nieee, co ja bym tam robił? Ile można łowić pstrągi ? :) Polacy nie gęsi i swój język mają- pisał kiedyś Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym trendem pisania po łacinie Jak ze to jest teraz na czasie . Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam Polacy swój język mają , ale posługują się nim marnie :P Edited January 15, 2019 by hlehle Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Rafalski 3,104 Report post Posted January 16, 2019 (edited) Watek ze swej natury polityczny (użyłem przycisku "zgłoś" :rolleyes: ). Nie wiem czym kierował się Kolega Daniel ? Łagodna prowokacja, chęć udowodnienia,że każdy nie wędkarski watek kończy się kłódką ? Ale skoro sam suermoderator zabiera głos to i ja spróbuję :) Moja odpowiedź na zadane pytanie: nic ! Wszyscy mają za dużo do stracenia. Anglia wyjdzie z Unii i będzie się miała świetnie. Funt już idzie w górę. [cenzura] Edited January 16, 2019 by Friko Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted January 16, 2019 Skoro mnie pytasz Marcin, to powiem, że moja główna motywacja było zainteresowanie opiniami na temat ten wśród Jerkabaitowcow mieszkających na Wyspach. A jest ich przecież kilku wśród aktywnych forumowiczów. Nie chodziło mi o żadną prowokacje Ani tym bardziej o dyskusje o UE ... Share this post Link to post Share on other sites