Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Guzu

Brexit ?

Recommended Posts

Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. :) 

Tyle. 

I co dalej ?
:o

........Many options, too many explain over text......

edit:   dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D  

Edited by lexi

Daniel... nic. Ktoś zamieszał w szklance na modle... no... a teraz się obudzono i trzeba wracać. :)

Tyle.

Do czego wracać ?
Albo dokąd?

Brytyjczycy sami nie wiedzą czego chcą , elity polityczne bawią się w swoje interesy moim zdaniem czysty hause of cards!

Prawda jest taka, że zagłosowali. Jeśli nie potrafią się dogadać wew. to tylko twardy brexit ... tu już nie ma powrotu.

Mix koniunkturalizmu politycznego i przeświadczenia o własnej niedyskutowalnej wyjątkowości w skali swiata sprawia, że słowa takie jak "odpowiedzialność", "współpraca" czy choćby zwykła "przyzwoitość" wogole nie pasują do tego, co tam się dzieje :( Edited by Guzu

I co dalej ?
:o

Zanim zapytasz powinieneś wiedzieć dlaczego?

Dlatego polecam obejrzeć ten film:

https://www.youtube.com/watch?v=1zZXE1ZOBQM

(demokracja w pigułce)

Cała reszta to tylko konsekwencja.

Edited by vako

Daniel, 

do czego... a choćby do Krakowa, Warszawy, Poznania... innych miejsc w Polsce. 

A dokąd... może raczej którędy... ::) 

dymisja gabinetu i przedterminowe wybory w UK ?

na 100% inaczej juz tego nie opanuja

Edited by jacus

Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej...
A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ;)

Mam przeczucie, że akurat Ci co głosowali za wyjściem będą płakać najbardziej...
A ja? A ja jeszcze chwilę tu posiedzę, popatrzę co się dzieje i najwyżej ruszę w jakimś innym kierunku ;)

..Islandia  :ph34r:

Witaj w klubie!

........Many options, too many explain over text......

edit:   dokładnie w tym samym momencie co Guzu zadałem mojemu synowi to samo pytanie (SMSem) to u gory to jego odpowiedz :D  

Polacy nie gęsi i swój język mają-  pisał kiedyś  Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym  trendem pisania po łacinie Jak ze to   jest teraz  na czasie . 

Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam  

Edited by Viking

Żyjemy w ciekawych czasach. Dziś odpowiadałem zawodowo, jakie to niesie konsekwencje dla naszych strategicznych programów. W skrócie, mniej potencjalnego hajsu z EBI.

Witaj w klubie!

Takich ludzi tu jest tysiące, jedni wyjadą drudzy zostaną. Zależy co i jak będzie się kręciło.

..Islandia  :ph34r:

Nieee, co ja bym tam robił? Ile można łowić pstrągi ? :)

Polacy nie gęsi i swój język mają-  pisał kiedyś  Mikołaj Rej by zerwać z ogólnie wtedy panującym  trendem pisania po łacinie Jak ze to   jest teraz  na czasie . 

Co do brexitu nie mam zdania ,nie mieszkam tam  

Polacy swój język mają , ale posługują się nim marnie :P

Edited by hlehle

Watek ze swej natury polityczny (użyłem przycisku "zgłoś" :rolleyes: ). Nie wiem czym kierował się Kolega Daniel ? Łagodna prowokacja, chęć udowodnienia,że każdy nie wędkarski watek kończy się kłódką ? Ale skoro sam suermoderator zabiera głos to i ja spróbuję  :)  Moja odpowiedź na zadane pytanie: nic ! Wszyscy mają za dużo do stracenia. Anglia wyjdzie z Unii i będzie się miała świetnie. Funt już idzie w górę. [cenzura]

Edited by Friko

Skoro mnie pytasz Marcin, to powiem, że moja główna motywacja było zainteresowanie opiniami na temat ten wśród Jerkabaitowcow mieszkających na Wyspach.
A jest ich przecież kilku wśród aktywnych forumowiczów.
Nie chodziło mi o żadną prowokacje
Ani tym bardziej o dyskusje o UE ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...