Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Guzu

Nie żyje Prezydent Gdańska, Pan Adamowicz

Recommended Posts

(*)

Może przy okazji tej tragedii i myśli "by nie zwalczać przemocy przemocą" zastanowimy się także sami nad tym?

Zaczyna  się zwykle mało poważnie, ot tak jak u nas na forum na zasadzie "spotkał baran barana i nastawia rogi" co implikuje: bluzgi, potem groźby, opisy możliwych scenariuszy wspólnych spotkań a potem nie wiadomo kiedy eskaluje, jak daleko,- różnie,- dla pana Adamowicza za daleko...

Edited by Rheinangler

Z oficjalnego instagrama pana Prezydenta na chwilę przed śmiercią.. az ciarki przechodzą..
546c68aee7155ca939d0940f01e2fcdf.jpg

Pozdrawiam,
Michał
Szybki tap [emoji41]
92c1f3126dad07d7ed4cf2e69c71bf30.jpg Edited by CR33D

[*] No nie normalnie paranoja jakaś ten s........ nie przyznaje się. Przecież człowieka k....ca strzela .

Proszę przeczytajcie mojego Dobrego ja go nazwę Przyjaciela z[emoji848]
Jest 0/1
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2386155038124949&id=100001914276765#!/photo.php?fbid=2386154971458289&id=100001914276765&set=a.364748130265660&source=57&refid=52&_ft_=qid.6646455338493352801%3Amf_story_key.-7039057446743132157%3Atop_level_post_id.2386155038124949%3Acontent_owner_id_new.100001914276765%3Asrc.22%3Aphoto_id.2386154971458289%3Astory_location.5%3Astory_attachment_style.photo&__tn__=EH-R

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Bardzo trzeźwe słowa, wiele osób boi się głośno to przyznać mimo że większość ma świadomość tego co się dzieje dookoła, przykre że stało się tak a nie inaczej i cierpienia rodzinie ani bliskim to nie usmierzy ale może wielu osobom otworzy oczy i zapobiegnie czemuś podobnemu w przyszłości.

https://www.youtube.com/watch?v=Bk7RVw3I8eg&start_radio=1&list=RDBk7RVw3I8eg&t=185

Chwała Gdańszczanom

Tak uczcili swojego Prezydenta.

[*]
Drugi raz w życiu nie wiedziałem co odpowiedzieć dwunastoletniej córce na pytanie : dlaczego?
Nie,nie oczekuję podpowiedzi z Waszej strony.... pomilczmy, tak będzie lepiej.

Do teraz jestem w szoku, z resztą jak tu chyba wszyscy. Piękny obrazek z "Marszu Przeciwko Nienawiści i Przemocy"... Szkoda tylko, że (jak to pokazała tragedia smoleńska) Polacy mają "krótką pamięć" i za parę dni wybuchnie na nowo wojna Polsko-Polska... Obym się mylił.   

R.I.P.    [*]  

Cóż tu pisać ... żal i wielki smutek ... :(  :(  :( [*] 

Trafnie kiedyś podsumował to świętej pamęci Lepper , chociaż różne zdanie o nim miałem ....

Wielki żal, że język nienawiści i kreowanie ciągłego stanu wojny wewnątrz narodu trafił na grunt wysoce zdegenerowanego umysłu tego bandyty.

Jacku widać, że Kolega pisał emocjonalnie i na spontanie. Nie zgodzę się jednak, że  "Zabił bo ten kraj zabił w nim człowieka dużo wcześniej. Zabił bo nie miał już nic do stracenia, bo wszystko mu odebrała ta nasza Polska"
 Nasz (Mój) kraj nie zabija i nieczego nie odbiera. Dośc o tym mordercy można znaleźć w sieci..
Trzeba walczyć z przeciwnościami losu, uczyć się, pracować a nie czekać aż Polska da na rozrywki z jakich czerpał po napadach rabunkowych ten gnojek.  Nie będę rozwijał tematu bo w tym temacie nie o to chodzi.
Zresztą mam swoją teorię i jesli niedługo ten ....  zginie w " niewyjaśnionych okolicznościach w kąciku sanitarnym" tylko ją potwierdzi...
Szkoda prezydenta Adamowicza, szkoda czlowieka... szkoda, że normalni padają ofiarą nienormalnych..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...