Guzu 18,102 Report post Posted January 14, 2019 :( :( :( Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted January 14, 2019 ... [*] Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 14, 2019 Co by nie mówić Gdańsk się świetnie rozwijał przez ostatnie lata... Niech spoczywa w pokoju [*] Share this post Link to post Share on other sites
niedziel_jig 3,164 Report post Posted January 14, 2019 Dla mnie osobiście dramat Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted January 14, 2019 W związku z ostatnimi wydarzeniami wklejam , dziś spotkajmy się RAZEM PRZECIW PRZEMOCY Share this post Link to post Share on other sites
morrum 1,700 Report post Posted January 14, 2019 (edited) (autocenzura) Wielki żal i smutek, w takich ololicznościach... Edited January 14, 2019 by MZieli10 Share this post Link to post Share on other sites
Drac 1,102 Report post Posted January 14, 2019 Wyszedł człowiek z domu na chwilę. Do rodziny już nie wróci. Masakra. Niezależnie od opcji politycznej. Share this post Link to post Share on other sites
M a r a s 953 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Siwy gołąb 550 Report post Posted January 14, 2019 (edited) Wyszedł człowiek z domu na chwilę. Do rodziny już nie wróci. Masakra. Niezależnie od opcji politycznej. To pokazuje jakie to Nasze życie jest kruche.. Można mieć wszystko ... A i tak jak się jakiś świr trafi to nic ani nikt go nie zatrzyma... :( Szkoda człowieka Ale najbardziej mi żal tych dzieci które zostały osierocine [*] Edited January 14, 2019 by Siwy gołąb Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted January 14, 2019 Współczuję tragedii jaką musi przeżywać teraz pozostawiona rodzina [*] Share this post Link to post Share on other sites
Mysha 2,210 Report post Posted January 14, 2019 Byłem wczoraj na rybach. Obejrzałem skoki. Potem strzał w twarz. Teraz będzie refleksja. 2-3 razy w tygodniu gram sobie w piłkę. Mam w drużynie 2-3 księży, radnego PiS-u, mam też zwolennika Kukiza, ale też zwolenników opozycji, ja jestem anarchistą od urodzenia. Mamy wierzących, ateistów i wątpiących. Jednego alkoholika, abstynentów i "normalnych". Mamy też kolegę który ma korzenie ormiańskie. Kłócimy się czy była ręka i czy dobrze liczy się strzelone bramki. Potem podajemy sobie ręce i gadamy o pierdołach. Normalnie.... Potem wchodzę do netu lub przez przypadek włączę jakieś TV lub radio... i cholera nie wiem czy to też mój kraj. Przepraszam jeśli kogoś dotknąłem tym wpisem. Jestem wstrząśnięty. [*] Share this post Link to post Share on other sites
Trout_spinn 38 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted January 14, 2019 Niestety na tym świecie jest wielu szaleńców i nie da się wszystkiemu zapobiec. Szczególnie takie tragedie na oczach wielu ludzi są podwójną tragedią. Szkoda człowieka i wielka szkoda, że szaleńcowi udało się zrealizować plan. Wielkie współczucie rodzinie. Share this post Link to post Share on other sites
jasku10 299 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Rafalski 3,104 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
malinabar 9,476 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
silurus 884 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Sylwek1981 423 Report post Posted January 14, 2019 Niech spoczywa w pokoju. Szkoda dobrego człowieka. Wielki żal. Wyrazy współczucia dla rodziny. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 14, 2019 [*] Share this post Link to post Share on other sites
Szymon82 1,585 Report post Posted January 14, 2019 :( [*] Share this post Link to post Share on other sites
Artech 4,923 Report post Posted January 14, 2019 (edited) Straszne, okropne i przerażające jest, to co się stało... Miałem nadzieję, że jednak z tego wyjdzie... [*] Edited January 14, 2019 by Artech Share this post Link to post Share on other sites