slawek_2348 2,635 Report post Posted January 5, 2019 Ślimak też ryba .... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Zed Zgred 1,925 Report post Posted January 5, 2019 Jak to mówią wyjątek potwierdza regułę i dla mnie to tylko argument za tym abym uważał Twój wpis za trollowanie Skoro wiesz gdzie łowić to należało to dać w pierwszym wpisie, określić że łowienia suma w okręgu takim i takim w jeziorach. Jak widać wiesz gdzie a sam o to pytasz. Do tego miejsca wskazane to jeziora! Czyli niekoniecznie najbardziej popularne miejsce dla suma, to naprawdę może pomóc jeśli faktycznie szukasz wiedzy na temat łowienia suma w zielonogórskich jeziorach. Dziękuję za Twoją opinię. Temat został sprostowany o dodatkowe informację iż chodziło o PL. Zazwyczaj jak mnie ktoś pyta "a gdzie łowisz?" to raczej nie zdradzam współrzędnych. Taki mam nawyk. Ale jako że zostałem napiętnowany, że troll...itd. targnąłem się na swoje zasady i wkleiłem info z pezetwu. Z pytaniem "gdzie" nie miałem na myśli w jakim akwenie. To chyba można rozkminić dość...intuicyjnie. Ale w tym miejscu, najbardziej dziękuję Ci za opinię na temat popularności występowania tego gatunku. :clappinghands: Drogi Marcinie, widzę że masz zadatki na bycie członkiem ZG. :good: Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted January 5, 2019 .... dla kłusowników którzy dostaną namiary i sposoby .... Powtórzę jeszcze raz jak w wątku o Boleniu: BEZWZGLĘDNY ZAKAZ SPININGU OD 01.01 DO 31.04 WSZĘDZIE NA WODACH NIZINNYCH JEŚLI CHODZI O DUŻE DRAPIEŻNIKI !!!! PS: .... nie mogę się już doczekać III części epopei wrocławskiej : SANDACZA w styczniu , lutym i marcu A ile jeszcze drapieżników przed nami. Oj długa ta zima będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted January 5, 2019 @Zed, jak chcesz poruszyć jakiś problem to możesz zrobić to w normalny i rzeczowy sposób. To jest forum dyskusyjne a nie trollownia jak już ktoś zauważył. Zwłaszcza, że tymi prowokacjami osiagasz efekt jak sądzę odwrotny od zamierzonego :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites