Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 7, 2018 Gorąca prośba do wszystkich forumowiczów o pomoc dla syna kolegi. Szczegóły w oficjalnym linku zbiórki ... Zostało nam bardzo niewiele czasu ... https://www.siepomaga.pl/oczka-wojtka?fbclid=IwAR3ah_qkUM3n20FWXEYswQ1d3ect05a1pLE5kMoTdkBAbLm-g9r3JEvdOwA Share this post Link to post Share on other sites
OloPe 630 Report post Posted November 7, 2018 Pomagamy, rozsyłamy po znajomych. Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted November 7, 2018 Pomagamy, rozesłane po znajomych i współpracownikach . Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 8, 2018 (edited) Panowie jest moc w internetach ... w ciągu 2 dni udało się zebrac pól banki ;) W momencie gdy pisałem posta było zebrane niecałe 25% kwoty ... Edited November 8, 2018 by Robert Crocker Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted November 8, 2018 Super :) Share this post Link to post Share on other sites
~30 988 Report post Posted November 8, 2018 Pomogłem jak mogłem. Znajomi poinformowani, dają coś od siebie. Szkoda dzieciaka, teraz już mogę tylko życzyć mu sił i zdrowia, a rodzicom wiary i nadziei. Trzymajcie się, dacie radę! Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 8, 2018 Dzięki w imieniu Olsztynian. Share this post Link to post Share on other sites
rower26 642 Report post Posted November 8, 2018 Poszło, jest duża szansa na sukces w zbiórce. Poinformuj nas proszę jak się sprawa zakończyła. Share this post Link to post Share on other sites
Tupas 123 Report post Posted November 8, 2018 Cześć, jak najbardziej jesteśmy z nimi, pomagamy 3mamy kciuki. Share this post Link to post Share on other sites
Drac 1,102 Report post Posted November 8, 2018 (edited) nie czaje. rano jak patrzyłem było już ok 75%, teraz 56. o co kaman? czy źle widziałem??? choć jestem prawie pewny, bo patrzyłem że pomimo krótkiego czasu damy rade! Edited November 8, 2018 by Drac Share this post Link to post Share on other sites
rower26 642 Report post Posted November 8, 2018 nie czaje. rano jak patrzyłem było już ok 75%, teraz 56. o co kaman? czy źle widziałem??? choć jestem prawie pewny, bo patrzyłem że pomimo krótkiego czasu damy rade! Pojawił się update kwoty wraz ze stosowaną informacją. Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 8, 2018 Czyli z 700 000 zrobiła się bańka :( Share this post Link to post Share on other sites
Andru77 1,109 Report post Posted November 8, 2018 Ja również się dorzuciłem. Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 8, 2018 Na tą chwilę zostało 430 000 do zebrania. Bardzo dużo ale z 2 str w 2 dni udało się zebrać 620 000 a zostało jeszcze 8 dni. Jestem dobrej mysli. Share this post Link to post Share on other sites
XTR 115 Report post Posted November 8, 2018 Szanowni Koledzy i Koleżanki z Jerkbait niech każdy z nas wpłaci kwotę stanowiącą równowartość 1 lub 2 woblerków (których przecież tyle bezpowrotnie tracimy w naszych łowiskach) a w znaczny sposób zwiększymy Temu chłopcu szanse na uratowanie wzroku i ŻYCIA. ... woda nam to wynagrodzi ! Share this post Link to post Share on other sites
grzegorzyk 255 Report post Posted November 8, 2018 Poszło ,Trzymam kciuki żeby się udało. Share this post Link to post Share on other sites
Piastun 207 Report post Posted November 8, 2018 Tyż poszło, jak się patrzy jak te cyferki rosną to ...serce też rośnie Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 9, 2018 w 3 dni zebralismy prawie milion złotych :) Share this post Link to post Share on other sites
filip 102 Report post Posted November 9, 2018 poszło :) Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 9, 2018 Nie wiem czy taka zbiórka jak ta, pod względem szybkości zebrania całej kwoty, miała kiedykolwiek miejsce na tym portalu ... W sumie sam pierwszy raz kogoś na nim wspieram. Share this post Link to post Share on other sites
fonix 737 Report post Posted November 9, 2018 Ciesze się, że udało się zebrać kwotę. Za każdym razem jak widzę, że np. trzy dawki leku dla dziecka wraz z pobytem w szpitalu kosztują milion PLN to z krew mnie zalewa. Ja nie mam nic przeciwko kapitalizmowi, wiem że B&R kosztują, ale do jasnej anielki, to jest jedno wielkie przegięcie... Share this post Link to post Share on other sites
Robert Crocker 1,571 Report post Posted November 9, 2018 To trzeba podzielić na dolary prawdopodobnie ale to i tak astronomiczna kwota ... Share this post Link to post Share on other sites
puszek7 520 Report post Posted November 9, 2018 Co w tych czasach tyle kosztuje? Czy ten lek jest robiony z jednej jedynej rośliny na całej kuli ziemskiej ? Czy ten lekarz jest aż tak drogi , że przez całe życie leczy tylko jednego pacjenta? Czy ten szpital ma tak profesjonalną obsługę , że 1000 osób przez ten czas będzie zajmowało się naszym kochanym chłopcem.. Macie racje krew mnie zalewa w tych i wielu innych sytuacjach gdzie cena za czyjeś zdrowie lub życie jest zupełnie nie adekwatna do trudu leczenia i technologii stosowania. Firmy farmaceutyczne , "dorobkowicze" w służbie "naszego zdrowia." Jedno wielke zdzierstwo bo wiedzą, że za zdrowie oddamy wszystko. Mały poleci na to leczenie.... i będzie widział bo żadne chore dziecko nie zasługuje na nic innego jak zdrowe i normalne życie. Fajnie, że nasz region jak i obecnie cała Polska tak potrafiła się zorganizowaći nie widziałem innego wyjścia niż to, że zbierzemy te pieniądze. Ale to tylko pokazuje co tak naprawdę rządzi tym "chorym" światem. Share this post Link to post Share on other sites
marianosum 399 Report post Posted November 11, 2018 Jak możecie to udostępniajcie na facebooku Kuba Koryga - zbiórka charytatywna | Siepomaga.pl https://www.siepomaga.pl/kuba-koryga Share this post Link to post Share on other sites