Tadziu.W 134 Report post Posted November 6, 2018 (edited) Witajcie koledzy. Niestety miałem nadzieję że nie będę musiał pisać takiego postu no ale niestety "kolega" z forum nie pozostawia wyboru. Zdecydowanie nie polecam kupowania czego kolwiek od niejakiego @AWUEM. Zakupiłem gumy, na szczęście za 40zl...no ale jednak jakby nie patrzeć to też jakiś pieniądz na który sam zapracowalem. Niestety po przesłaniu pieniędzy kontakt z owym panem się urwał, loguje się na forum ale nie raczy się odezwać. Nie cierpię tego typu ściemniaczy i oszustów dlatego przestrzegam przed robieniem jakichkolwiek transakcji z owym delikwentem Edited November 6, 2018 by woblery z Bielska Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted November 6, 2018 (edited) Niestety, podawanie pełnych danych personalnych (nazwisko, adres, konto itd) bez zgody zainteresowanego może być karalne, więc dane wrażliwe byłem zmuszony usunąć. Polecam również uwadze punkt 12 Regulaminu giełdy. Do czasu odpowiedzi głównego zainteresowanego proszę, aby nikt inny w tym wątku się nie wypowiadał, inaczej wątek zostanie zamknięty. edit: @Awuem - tymczasowy ban na giełdę do czasu wyjaśnienia sprawy Edited November 6, 2018 by Friko Share this post Link to post Share on other sites
PaPaDaNcE 447 Report post Posted November 6, 2018 witaj ,Tadziu ,potwierdzam wszystko to co napisałeś ,tez zakupilem u tego jegomościa główki w innym wątku sprzedaży ,do dzisiejszego dnia ani odzewu ani zakupionych rzeczy ,kase przelałem w tym samym dniu w ktorym pojawiło sie ogloszenie sprzedazy,czyli 22.10.2018...... Share this post Link to post Share on other sites