efzet 2 Report post Posted September 19, 2018 Uważam, że więcej niż To, że ktoś życzy sobie za taką wędkę 2.5k to może sobie życzyć do końca świata. Oczywiście, wiem o tym. Dlatego w pierwszym poście zaznaczyłem, że nie chce mi się w to wierzyć. Zresztą co najmniej 2 osoby mnie przestrzegały przed ludźmi zawyżającymi ceny. Patrzę na to raczej realnie. Tak samo jak aukcja za 2500 nie świadczy o realnej wartości, tak samo ogłoszenie za 30 euro sprzed 3 lat. Dla każdego każda rzecz może mieć inną wartość. Jeżeli nie otrzymam satysfakcjonującej oferty, to hurtem nie sprzedam i zajmę się tym, jak będę miał na to czas. Znajdę ciemny kąt jakiegoś strychu kolegi i sobie poczeka. Share this post Link to post Share on other sites
asp 302 Report post Posted September 20, 2018 https://archiwum.allegro.pl/oferta/shimano-diaflash-ex-210m-210cm-10-30g-i5904470288.html Tutaj nowy z tubą 479 zł. Także np. dla tej wędki przedziałem realnym ceny, za którą ktoś kupi taki kij będzie 350-500 zł. Nowe mepps http://jerkbait.pl/topic/115317-s-megabass-storm-rapala-mepps-spinmad/ 10 zł sztuka. Jak chcesz sprzedać ich kilaset na raz to myślę, że nawet 5 zł od sztuki może być ciężko dostać. Im mniejsze porobisz zestawy tym mniej na tym stracisz. Share this post Link to post Share on other sites
efzet 2 Report post Posted September 26, 2018 W związku z dużą ilością privów - wszystko sprzedane Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Leadrock 57 Report post Posted September 26, 2018 Proszę bardzo! Dla chcącego nic trudnego! Można i sprzedawać bez dostępu do giełdy... gratulacje. B) Share this post Link to post Share on other sites
efzet 2 Report post Posted September 26, 2018 Sprzedało się na pniu, tylko przez przeprowadzkę zapomniałem napisać. ;) Pozdrawiam wszystkich! Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
pit1982 1,203 Report post Posted September 26, 2018 A ja sie nie załapałem a szkoda ....daj namiar kto kupił to co mnie interesowało jak to nie problem Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 4,667 Report post Posted September 27, 2018 Piotrze, nic straconego. Obserwuj tylko giełdę, lada dzień wszystko wypłynie w ofertach: "sprzedam nadwyżki", "czyszczenie szafy", "remanent" itd. itp. ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
Durzy 543 Report post Posted September 27, 2018 Piotrze, nic straconego. Obserwuj tylko giełdę, lada dzień wszystko wypłynie w ofertach: "sprzedam nadwyżki", "czyszczenie szafy", "remanent" itd. itp. ;) :D Dołożyłbym jeszcze "znalezione za szafą" :D Share this post Link to post Share on other sites
MALIN. 246 Report post Posted October 16, 2018 Dołożyłbym jeszcze "znalezione za szafą" :D No i jeszcze , że leży i zbiera kurz. ;) Share this post Link to post Share on other sites
asp 302 Report post Posted October 16, 2018 Przywiezione z Niemiec. Share this post Link to post Share on other sites
G r e g 3,177 Report post Posted October 16, 2018 Rezerwa Cardinalla jbc.. :) Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted October 16, 2018 tak sobie myślę... dawno się już temat wyczerpał :huh: dziękuję Share this post Link to post Share on other sites