Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
efzet

Prośba o pomoc w wycenie kolekcji sprzętu

Recommended Posts

Uważam, że więcej niż To, że ktoś życzy sobie za taką wędkę 2.5k to może sobie życzyć do końca świata.

Oczywiście, wiem o tym. Dlatego w pierwszym poście zaznaczyłem, że nie chce mi się w to wierzyć. Zresztą co najmniej 2 osoby mnie przestrzegały przed ludźmi zawyżającymi ceny. Patrzę na to raczej realnie.

Tak samo jak aukcja za 2500 nie świadczy o realnej wartości, tak samo ogłoszenie za 30 euro sprzed 3 lat. Dla każdego każda rzecz może mieć inną wartość.

Jeżeli nie otrzymam satysfakcjonującej oferty, to hurtem nie sprzedam i zajmę się tym, jak będę miał na to czas. Znajdę ciemny kąt jakiegoś strychu kolegi i sobie poczeka.

https://archiwum.allegro.pl/oferta/shimano-diaflash-ex-210m-210cm-10-30g-i5904470288.html Tutaj nowy z tubą 479 zł. Także np. dla tej wędki przedziałem realnym ceny, za którą ktoś kupi taki kij będzie 350-500 zł. 

Nowe mepps http://jerkbait.pl/topic/115317-s-megabass-storm-rapala-mepps-spinmad/ 10 zł sztuka. Jak chcesz sprzedać ich kilaset na raz to myślę, że nawet 5 zł od sztuki może być ciężko dostać. Im mniejsze porobisz zestawy tym mniej na tym stracisz. 

Proszę bardzo! Dla chcącego nic trudnego! 

Można i sprzedawać bez dostępu do giełdy... gratulacje.  B)

Sprzedało się na pniu, tylko przez przeprowadzkę zapomniałem napisać. ;)
Pozdrawiam wszystkich!

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

A ja sie nie załapałem a szkoda ....daj namiar kto kupił to co mnie interesowało jak to nie problem 

Piotrze, nic straconego. Obserwuj tylko giełdę, lada dzień wszystko wypłynie w ofertach: "sprzedam nadwyżki", "czyszczenie szafy", "remanent" itd. itp. ;)  :D

Piotrze, nic straconego. Obserwuj tylko giełdę, lada dzień wszystko wypłynie w ofertach: "sprzedam nadwyżki", "czyszczenie szafy", "remanent" itd. itp. ;)  :D

Dołożyłbym jeszcze "znalezione za szafą" :D

Dołożyłbym jeszcze "znalezione za szafą" :D

No i jeszcze , że leży i zbiera kurz.  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...