Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
LazyPerch

Ponton

Recommended Posts

Hej zamierzam zakupić  PONTON KOLIBRI KM-330PP GW. 8L TOKAREX + SILNIK HAIBO 54 WOLTOMIERZ BEZPIECZNIK TOKAREX + AKUMULATOR ŻELOWY WZMOCNIONY KOYOSONIC NPCG-120Ah i moje pytania brzmią tak: 

1. Czy idzie przyzwoicie wędkować we 2 ?

2. Czy ten silnik może być do tego akumulatora ?

Proszę o wypowiedź osób co mają pojecie :) zbędne komentarze , będą ignorowane :) Dziękuje z góry za pomoc i liczę że nie będzie "hejtów" :))[attachment=525300:zestaw.png]

Lowilem czesto na takim kolibri we dwoch.
Dwie ławki na srodek złączone.
Jeden na burcie przy silniku, drugi na burcie od strony dzioba.
Jest na prawde przyzwoicie.
Aku o wystaczajacej pojemności, ale tej firmy nie znam.

Lowilem czesto na takim kolibri we dwoch.
Dwie ławki na srodek złączone.
Jeden na burcie przy silniku, drugi na burcie od strony dzioba.
Jest na prawde przyzwoicie.
Aku o wystaczajacej pojemności, ale tej firmy nie znam.

Dziękuje ślicznie .

Posiadam Kolibri 330PP, łowienie to max dwie osoby ale jest komfortowo. Jedna ławka na maxa do przodu, druga max w tył i nie wchodzimy sobie w drogę siedząc. Łowienie na stojąco też jest komfortowe.

Co do firmy z której chcesz zamówić, zadzwoń do nich wcześniej ja na swój czekałem miesiąc i tylko dlatego, że zmieniłem wybór, bo mieli wystawione na aukcji a potem się okazało, że nie wiedzą kiedy będą mieli na magazynie- a ostatecznie musiałem wziąć inny, bo bym się nie doczekał. 

Mam taki zestaw z tym ze aku 110. Jak najbardziej sie da lowic w dwie osoby. Samemu to w ogole jest aligancko. Lowilismy zarowno na siedzaco jak i stojaco rozniez. Podloga ksiazka daje rade. Jednak jak masz kase to doloz do gumy z kilem. Na duzych wodach jest spoko. Jednak na malej wodzie ten ponton zachowuje sie jak tir na oblodzonym zakrecie 90stopni. Jakbym kupowal drugi raz to na bank z kilem. 330 na 2 jak najbardziej spoko. Zwlaszcza ze wszystko mieszcze w kombiaku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...