Jano 4,021 Report post Posted June 10, 2018 koniec wyprawy, wyjeżdzamy! [attachment=514087:20180610_131854.jpg] pozdrowienia znad malowniczego Boren Share this post Link to post Share on other sites
Dano. 3,440 Report post Posted June 10, 2018 (edited) Hahahaha :) Takie skojarzenie mnie naszło, jak paczam na zdjęcie i Andrzeja - A idź pan w C***j :P z taką robotą... [attachment=514089:d99c792848_a_idz_pan_w_.jpg] Edited June 10, 2018 by Dano. Share this post Link to post Share on other sites
mackot88 558 Report post Posted June 10, 2018 [quote name="Dano." post="2400783" timestamp="1528629960"] Hahahaha :) Takie skojarzenie mnie naszło, jak paczam na zdjęcie i Andrzeja - A idź pan w C***j :P z taką robotą... Jak to szło? Dobra mina do złej gry? Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted June 10, 2018 Gratulacje dla wszystkich i szczęśliwego powrotu do domu. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 10, 2018 Godski nie jest fotogeniczny......sam nie ująłbym tego lepiej Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 10, 2018 Czy w związku z niefotogenicznym wyglądem Andrzeja zostały przed nami zatajone jakieś znaczące fakty ichtiologiczne? I proszę nie mataczyć, bo powołamy komisję i wyjdzie na jaw co, na co i w której zatoce... Share this post Link to post Share on other sites
Zyga102 300 Report post Posted June 11, 2018 A do "KOMISJI" wejdzie....Pan, Pan i Ja.... :) Gratulujemy fajnego koleżeńskiego wyjazdu i że Wam się chciało pisać i trzymać nas przy klawiaturze przez cały wyjazd. Czyli wszystkim czytającym też należą się brawa. Miłego dnia. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 11, 2018 Ostatnia odsłona wyprawy, pożegnania nadszedł czas... [attachment=514273:20180611_092604(0).jpg] Bezpiecznego powrotu do domu i do zobaczenia wkrótce. Dzięki za wszystko! Share this post Link to post Share on other sites
inzynier 73 Report post Posted June 11, 2018 Osoby z W-wy już bezpiecznie w domach. Dzięki wszystkim uczestnikom wyprawy za bardzo fajną przygodę, obserwującym za dopingowanie i motywowanie - łatwo w tym upale nie było. Pozdrawiam - idę odsypiać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted June 11, 2018 Ponieważ wychodzi na to, że wszyscy już dojechali, a ja jako ostatni wreszcie dotarłem bezpiecznie do domu, niniejszym operację "Boren 2018" uważam za zakończoną! Czuwaj! :good: Share this post Link to post Share on other sites
Maciej W. 2,699 Report post Posted June 11, 2018 Czuwaj! Prosimy o podsumowanie, ale najpierw wyśpijcie się porządnie. I dzięki za relację. Miło się czytało. Boren to już chyba kawałek Polski w Szwecji. Share this post Link to post Share on other sites
Rodu 723 Report post Posted June 11, 2018 Super, wszystko szczęśliwie się zakończyło, czekamy na relację od wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
Rraptor 56 Report post Posted June 19, 2018 Korzystając z okazji, że jest świeży wątek o Boren mam pytanie do kolegów - czy polecacie wypad w październiku? Jak to wygląda w Szwecji z pogodą, aktywnością ryby etc. na tym zbiorniku? K. Share this post Link to post Share on other sites
Alaryk 426 Report post Posted June 20, 2018 Korzystając z okazji, że jest świeży wątek o Boren mam pytanie do kolegów - czy polecacie wypad w październiku? Jak to wygląda w Szwecji z pogodą, aktywnością ryby etc. na tym zbiorniku? K. Tak jak rozmawialiśmy, loteria, może być różnie i z rybami i z pogodą, ale myślę, że zawsze coś sensownego wydłubie się. Share this post Link to post Share on other sites