kzkzg 66 Report post Posted April 3, 2018 Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce. Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały. Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika! Share this post Link to post Share on other sites
cabage 781 Report post Posted April 3, 2018 Zgłoś sprawę na policję jak rzeczywiście zaszła taka sytuacja Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted April 3, 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę. Share this post Link to post Share on other sites
Alaryk 426 Report post Posted April 3, 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę. na gębę? Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted April 3, 2018 Nie mieści mi się w głowie, co taki gość robi jeszcze na tym forum. Dlaczego administracja toleruje ewidentnego krętacza i kłamce. Czekam na wędkę już 2 miesiące (bez 5 dni). Gość nie odpisuje na wiadomości, po czym wystawia kolejne ogłoszenia. To jest grube przegięcie pały. Powtórzę jeszcze raz - BANA dla tego osobnika!Znalazło by się więcej takich kolegów,a wiadomo jak jest"wszyscy wiedzą i co z tego"? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Darek64 757 Report post Posted April 3, 2018 To juz kolejna,chyba trzecia skarga na tego uzytkownika w ostatnim czasie.Ostatnio sie usprawiedliwial i przepraszal ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted April 3, 2018 Nie będzie żadnego bana, admin poleciał do sklepu po kłódkę. Obstawiam że nawet kłódki nie będzie. Share this post Link to post Share on other sites
karpiu08 356 Report post Posted April 3, 2018 Czytałem o tym użytkowniku, ale jakoś dwa miesiące temu zaryzykowałem i zakupiłem u niego dwie sprężyny do pobieraka za bodajże 26 zł. Transakcja przebiegła pomyślnie, w kilka dni miałem sprężyny u siebie. Zaryzykowałem bo była to nie wielka suma. Skoro są problemy, to może rzeczywiście ban na giełdę na jakiś czas byłby rozwiązaniem. Jestem krótko na jerkbaicie, ale nie czytałem o nikim tak wiele odnośnie giełdy jak o użytkowniku pleciona. Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted April 3, 2018 Obstawiam że nawet kłódki nie będzie. Może klucze gdzieś się zapodziały. Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted April 3, 2018 Kłódka będzie i nic poza tym. 12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji .... Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted April 3, 2018 .... najlepiej pozamiatać pod dywan i przyklepać by nie wylazło :rolleyes: .... Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted April 3, 2018 Czytając post kol. kzkzg, to chyba transakcja nie została zakończona. Share this post Link to post Share on other sites
kzkzg 66 Report post Posted April 3, 2018 Kłódka będzie i nic poza tym. 12. Komentowanie zakończonych transakcji na portalu jerkbait.pl jest zakazane – w szczególności administracja portalu nie pośredniczy w wyjaśnianiu sporów pomiędzy stronami transakcji .... To że wysłałem pieniądze a towaru nie zobaczyłem, to nie jest chyba zakończona transakcja. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 3, 2018 Wobec dużej ilości zgłoszeń użytkowników @Pleciona z dniem dzisiejszym ma zablokowany dostęp do giełdy. Zostawiam dostęp do forum, gdyby chciał nawiązać kontakt lub się wytłumaczyć. Jednocześnie pragnę przypomnieć iż transakcji na giełdzie dokonujecie na własne ryzyko - portal udostępnia miejsce ogłoszeń ale nie pośredniczy w transakcjach pomiędzy użytkownikami. Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted April 3, 2018 Friko, ja postuluję bana dla idiotów obniżających poziom tego forum. Zorro - w mojej ocenie kolega, który znał się na sprzęcie daiwy i shimano i każdemu niemal starał się pomagać. Sam nie raz kołowrotki mu słałem i kupowałem, Pan Leśniak - tak samo. Sam nie korzystałem, ale... czytając posty nigdy nie wiedziałem złej woli... Sławek - z ciuchami, których tu od niego kupiono Bóg wie ile.. Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka? Proszę Cię grzecznie pomyśl. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 3, 2018 To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok. http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/page-4?hl=pleciona Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu. Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted April 3, 2018 To nie jest pierwsze zgłoszenie które otrzymujemy ws użytkownika @Pleciona, takie sygnały docierają od jakiegoś czasu dlatego w końcu zdecydowaliśmy się na taki krok. http://jerkbait.pl/topic/74122-kontakt-z-pleciona/page-4?hl=pleciona Ten wątek jest tylko okazją żeby go zakomunikować. Poza tym ban na giełdę nie oznacza eliminacji a wyłącznie ograniczenie możliwości dokonywania transakcji z wykorzystaniem portalu. Paweł , jasne. Jak w Rzymie u schyłku, motłoch zaczyna rządzić... Share this post Link to post Share on other sites
Hubert_S 270 Report post Posted April 3, 2018 No tak.. A kolega kolegi zawsze będzie bronił ;) Nieważna ilość postów i ich merytoryka jak w grę wchodzi zwykłe robienie z mordy du... Share this post Link to post Share on other sites
strary 1,607 Report post Posted April 3, 2018 Friko, jeśli kolega kzkzg - z całym szacunkiem - w swoim 18 poście ma mnie i nam wyeliminować Sławka? Proszę Cię grzecznie pomyśl. @Adaś, nie pogrążaj się, odrobinę przyzwoitości... Share this post Link to post Share on other sites
Michał. 1,126 Report post Posted April 3, 2018 A ja czekam na wypowiedź @pleciony na ten temat :D Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted April 3, 2018 @Adaś, nie pogrążaj się, odrobinę przyzwoitości... :) Kilku kolegów tu bez powodu zabito. Pisałem wyżej. Jaki Sławek jest.... jego problem....nie znam go.... Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 3, 2018 Myślę że temat jest wyczerpany. Jakby kolega @Pleciona chciał zabrać głos to właściwy wątek jest tutaj: http://jerkbait.pl/t...e-4?hl=pleciona W sprawie bana na giełdę, specjalnie dla kolegi Adama który jak widzę specjalizuje się w historii Rzymu przypomnę takie powiedzonko: Roma locuta, causa finita. Share this post Link to post Share on other sites