salmon1977 950 Report post Posted July 18, 2018 Masz może na stanie avida96mhf2? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted July 18, 2018 Nie mam...ale dowiem się kiedy może być :) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 3, 2018 (edited) Czekamy na zamówienie :) Edited August 9, 2018 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 10, 2018 (edited) Jako jedni z pierwszych zapraszamy do zapoznania się z nowością Mannsa : Mann's Hard Nose Reel'N Shad Ta przynęta to jedyna w swoim rodzaju konstrukcja jaką przygotowała dla nas marka Manns. Rozmiar, kształt oraz gama kolorystyczna sprawiają, że jest to uniwersalny produkt. Zasmakują w nim zarówno okonie jak i sandacze czy szczupaki. Oferuje szerokie możliwości zbrojenia. Od systemu drop shot, przez prowadzenie jak klasyczne jaskółki oraz, dzięki rozcięciu w środkowej części, na klasycznej główce jigowej co prowadzi do wężowatej pracy. Zachęcam co obejrzenia filmów przedstawiających pracę przynęty. https://www.youtube.com/watch?v=1E_WfihgCXo&t=43s https://www.youtube.com/watch?v=LjLyfofd8AU&t=41s 12 kolorów. Rozmiar 9,5cm w cenie 2,30zł/szt: https://superwedkarz.pl/232-reel-n-shad Zapraszam [url=https://postimg.cc/image/ltvm7ek0h/][/url] [url=https://postimg.cc/image/4tcpyqeox/][/url] Edited August 10, 2018 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted August 13, 2018 Ciekawe. Są większe rozmiary? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 13, 2018 Nie, tylko jeden rozmiar i te 12 kolorów. Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted August 13, 2018 5.25" też niby jest ;) Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted August 14, 2018 Marcin, zamówiłem na próbę 8 szt tego ustrojstwa. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 14, 2018 Widzę Wojtku widzę, dzięki za zakup :) @tpe tak wiem, ale nie w krajowej dystrybucji niestety :( Share this post Link to post Share on other sites
Pietruk 843 Report post Posted August 15, 2018 Poproszę po 2 szt. FMMO, SH, AL, W, CT Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted August 16, 2018 (edited) Marcyś, jaki rozmiar haka pasuje do tych nowych gum od mann's? 15pln za wysyłkę to kurier? PS. Marcin, gumy masz w blistrze po 5 szt? Edited August 16, 2018 by ezehiel Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 17, 2018 15 zł to wysyłka kurierem Gumy przychodzą w opakowaniach Mannsa po 10szt. Wysyłam na sztuki w woreczkach. Gumę teoretycznie można zbroić nawet długimi hakami (choć może to tępić pracę przynęty) ważne żeby kołnierz był dostatecznie chwytliwy i spory Dziś będzie dostawca może dorwę jakieś fajne główki do nich :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted August 17, 2018 Thx za info. Czas dziś kupić parę sztuk na testy Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted August 17, 2018 Kolejne zakupy u Marcina jak zwykle udane! Gorąco polecam! Share this post Link to post Share on other sites
marb_2005 14 Report post Posted August 18, 2018 Poproszę po 3 sztuki AL,PL,CT, SH, FCH, SM, JB, W, Y, MFMO Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 18, 2018 Kolejne zakupy u Marcina jak zwykle udane! Gorąco polecam! Polecam się :) dzięki za zakup i za wizytę! Kijek niech służy dzielnie i poskramia kropki :) Poproszę po 3 sztuki AL,PL,CT, SH, FCH, SM, JB, W, Y, MFMO Teraz jestem wyjechany ale w poniedziałek odezwę się z danymi do wpłaty itp :) Dziękuję za zakup. Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted August 18, 2018 Te nowe Mannsy robią robotę. Dziś wyjechało na perłę kilka sandaczy [emoji16]. Najlepiej pracują, jak uzbroi się je główką a’la dropshot - za pyszczek. Potem mozna z dna animować coś na kształt shaky head. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted August 21, 2018 Te nowe Mannsy robią robotę. Dziś wyjechało na perłę kilka sandaczy [emoji16]. Najlepiej pracują, jak uzbroi się je główką a’la dropshot - za pyszczek. Potem mozna z dna animować coś na kształt shaky head. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Co masz na myśli pisząc "główką a'la DS"? W sensie, że normalna główka jigowa ale nie przeprowadzasz przez korpus gumy tylko podwieszasz na samym haku jak w DS? Share this post Link to post Share on other sites
G r e g 3,177 Report post Posted August 21, 2018 (edited) Ja też będę testował je na dniach, będę zbroil klasyczna główka ale stosunkowo krótki hak, i w wersji z czeburaszką Edited August 21, 2018 by Greg #2 Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted August 22, 2018 Poproszę AL, CT, PU, PL i MPMO po 3 sztuki każdego koloru. Pozdrawiam, Marcin Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted August 22, 2018 Co masz na myśli pisząc "główką a'la DS"? W sensie, że normalna główka jigowa ale nie przeprowadzasz przez korpus gumy tylko podwieszasz na samym haku jak w DS? Dokładnie. Wtedy można fajnie pracę nadać ruchami szczytówki. Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted August 22, 2018 Dokładnie. Wtedy można fajnie pracę nadać ruchami szczytówki. Czyli haki 1/0 maks? Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted August 22, 2018 Ja używałem 3/0 i jakoś nie miałem problemu z zacinaniem ryb. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 23, 2018 Chwilowy brak koloru CT ale reszta jest :) Share this post Link to post Share on other sites
Jaroch 25 Report post Posted August 24, 2018 (edited) Poproszę MFMO X4, AL,SH X2 oraz PL,EV,FCH oo sztuce. Jak się znajdzie szuka CT to też poproszę. Pozdrawiam Edited August 24, 2018 by Jaroch Share this post Link to post Share on other sites